![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Orkide
Sizleri formda okumaktan sıkıldım ve cahil cesareti ile 7 tane siparişim verdim. ))Dün Taylandan geldiler. Genel olarak sağlıklı görünüyorlar. Ama saksıların altından kökler çıkmaya başlamış. Substrat alarak biraz yosun ve resmen mucur, asfaltta kullanılan mucur kullanılmış. Volkanik olabilir. ![]() Düzenleyen agozce : 28-05-2012 saat 10:35 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Oncidium' ların subsratları epey dökülmüştü. 3- Oncidium 'Twinkel 'Chian-Tzy Delight' 4-Oncidium 'Twinkel 'Chian-Tzy Golden' 5-Oncidium Kutoo 'CT Little Cherry' 6-Oncidium Twinkel 'Chian-Tzy White Strong ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
7- Mystacidium braybonae olacak inşallah. ).Sipariş fotografı açmak üzere olan bir bitkiydi.Bunun için ne düşüneceğimi bilemedim doğrusu. Bu ne yapılır, büyür mü hiç fikrim yok...Adını Ghost (Casper koydum) Şimdilik Diatomite ektim ama..Öneriniz var mı? ![]() Düzenleyen agozce : 28-05-2012 saat 00:30 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Sanırım Tayland tan değil Almanya dan geldiler ![]() Güle güle büyütün. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Alıntı:
Buna dropshipping deniyor. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
İlahi sayın Garuda, Tayland da uzun sure kalınca Böyle oluyor galiba Yazdığımın anafikri Hollanda üreterek değil bilgisayar basında diğer ülkelerin üretiminden dropshipping ile 1 numara oldu dedim.Simdi sizce size katilmismiyim katilmamismiyim?![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Umarim yanlis anlasilmamisimdir Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
Almanya bir çok ürünü Çin, Tayand, Vietnam gibi ülkelere yaptırıyor. Sonra Almanya'da satıyor veya ihrac ediyor. Haliyle kullanım kılavuzları da Almanca oluyor. Birçok ünlü Alman spor ayakabısı da öyle. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet.Cunku yetiştirme maliyeti yüksek ithal etmeleri daha karlı geliyor.Ama Benim şahsi fikrim fiyat/kalite yönünden Tayvan 1 numara. Çin den Malezya'ya Taylanda Singapur'a Hong Kong a kadar her yerde orkide oldukça yogun ama bence Tayvan bambaşka. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
acaba burda edindiğiniz ücretlerini de yazabilir misiniz? reklama girmez ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-03-2013
|
nasil siparis verdiniz?
Merhaba bu orkideleri internetten mi siparis ettiniz? gumrukte vs problem yasadiniz mi? hangi adresten siparis verdiniz merak ediyorum. sevgiler. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Ben Almanya'da bulunuyorum,Istanbu'la anneanneme phal lerden göndermek istiyorum fakat yolda ölmesinden korkuyorum. Rica etsem beni bilgilendirirmisiniz? Orkideleriniz sizin elinize kac günde geldi? |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Express Mail'le saglikli olan urun yollandigi surece sorun yok,sicakligin sorun olacagini pek sanmam cunku benim egzotik bitkiler (cocos nucifera,jaboticaba ) hep Ocak-Aralik ayinda 20 gunluk yolculuktan cikarak geldiler. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
10 ila 15 günü buluyor orkideler bu yolculuğa dayanabiliyor posta ile gönderi yapacaksınız heralde 10 15 gün hava şartları uygun olması lazım şu aralar havalar soğuk gidiyor isterseniz nisanı bekleyin derim. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ebay |
|
|