İyi günler toplam 53 TL ye mal oldu hepsi.15 ,5 euro kaktüslerin fiyatı 8 euro da nakliyesiydi.ebay.de ye girin yani Almanya sonra arama motoruna astroporthyum yazdığınızda 50 kakteen diye link görürsünüz.Zaten neredeyse bütün sayfalarda ilanı çıkıyor 30 tane için olan ilanı da var.Bir de hemen al linki de var açık artırmalı olan da açık artırma için bitene kadar gitti gidiyordaki gibi bitene kadar takip etmeniz gerekir.Eğer yeterli derecede yabancı diliniz yoksa google chromeyi kullanın her sayfayı türkçeye çeviriyor.Size açıkça söyleyeyim yanılgıya düşmeyin gelen çiçekler arasında serçe parmağın ucu kadar büyüklükte olan da var iri bir cevizden büyük olan da...Benim için çeşitli olması öemliydi daha önceden aldığım kaktüs saksılarına rahatlıkla çoğunu diktim .Eğer hepsi bir menekşe saksısı kadar büyük olsaydı bile koyacak yer sorunu olurdu diye düşünüyorum...Saygılar..o sayfanın linki dehttp://www.ebay.de/itm/50-Kakteen-50-Arten-mit-ihre-Namen-rare-cactus-astrophytum-/180985426783?pt=DE_Haus_Garten_Garten_Blumen_Pflan zen&hash=item2a2392735f#ht_712wt_1439
|