agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni4753Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-01-2013, 07:39   #421
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Yine çok güzel, neşeli, sevgi dolu bir toplantı.

Gelemeyenlerden biri olarak, imrenmedim değil, ama resimler ve yazışmalarla avunuyorum.

Darısı yeni toplantılara

Yangına da çok üzüldüm, umarım mekan sahipleri, çabuk toparlanabilirler.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 07:45   #422
Ağaç Dostu

Bayçalı's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2012
arkadaşlar hepinizi kutluyorum süper bir toplantı olmuş bi çok kişi katılamasada buradan bilgisayar başından sizleri takip ederek bizlerde manen sizlerleydik. Ankara dan vekilimiz Asiye hanımdı kendisine buradan sevgiler bi çok arkadaşımızı fotolardan tanıma şansımız oldu bu gibi toplantıların bol katılımıyla hep yapılması dileğiyle hepinize teşekkürler

Bayçalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 07:48   #423
Ağaç Dostu

Ayşe Yıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinlibahçe Mesajı Göster
Evet gördüm

Resimlerinizin hepsi çok güzeller. Ama ben içlerinden en çok bunu sevdim.

Kılıfsız çımaz abi!

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 08:01   #424
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili Ayşe Yıldız çok haklıymışsınız " kılıfsız çıkmaz abi" demekle.....

Sevgili Yeni Gine'nin katıldığı ilk toplantı olduğu için sahiden çok heyecanlıydı. Hep "ayy inanamıyorum, herkes canlı canlı karşımda, Güler Hanım burada, Adalet Hanım burada" dedi de durdu.
Derin derin nefes alışlarına şahit oldum.
Arabasız geldiği halde onca şeyi nasıl getirdiğine de ben şaşırdım. Yığınla güzel hediyeler getirmiş. Çok teşekkür ederim sevgili Yeni Gine.

Yazılarında yazdığı gibi kendisi de. Hissettim ki bizleri çok sevmiş, sitemizi çok seviyor, malinayı çok seviyor ama bir o kadar da çekiniyor, belki biraz da korkuyor.
Bir ara " aman yanlış bir şey yaparım da malina beni banlar diye aklım çıkıyor, ödüm kopuyor" dedi, çok güldüm. Ve anladım ki agaclar.net Yeni Gine'de de bağımlılık yapmış, sitemizden ayrı kalamıyor... oh oh ne güzel.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 08:09   #425
Ağaç Dostu

Ayşe Yıldız's Avatar

Giriş Tarihi: 07-06-2010
Bağımlılık konusunda çok haklısınız. Bu sitedeki insanlarla kısa süreliğine de olsa aynı atmosferde olmak sanırım herkesi heyecanlandırıyor. Daha güzel buluşmalarda inşallah buluşulur...

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 08:16   #426
Ağaç Dostu

ilksenozturk's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2007
resimlere bakmaya ve yazıları okumaya doyamadım.

çok güzel bir toplantı olmuş,

aranızda olmayı , sizler ile tanışmayı, şiiri duymayı, sizlerin fotoğrafını çekmeyi, çekilişte heyecanlanıp hediyeler ile sevinmeyi ve herkes gibi orkidelere göz koymayı çok isterdim.

yaş grubunun genişliğine bakar mısınız toplantıdaki. ben de 2 yaşında bir üye getirirdim aranıza.

kısmet bir dahaki sefere inşallah.
ayrıca zaten bize fena halde uzak olduğu için baharda 'fena halde batı istanbul' toplantısını olmadı ben organize edeceğim, hem de kendi evimde

ilksenozturk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 08:25   #427
Ağaç Dostu

omar's Avatar

Giriş Tarihi: 13-08-2007
Galeri: 8
Ömrünün bir bölümünü İstanbul/FENERBAHÇE'de geçirmiş bir Ankara'lı olarak bu toplantıya katılmayı çok isterdim, ama işler-güçler engel oldu...

Katılanların neşeli yüzleri, toplantının çook güzel geçtiğini belgeliyor.

İstanbul'lu agaclar.net camiasına selam ve sevgiler...

omar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 08:32   #428
Ağaç Dostu

Ana gibi's Avatar

Giriş Tarihi: 22-01-2012
Bütün resim yükleyen, toplantının heyecanını bizlere yansıtan arkadaşlara teşekkür ederim. Ama halen beklediklerim var, resimler ve anekdotlar bekleniyor, Adalet hanım bu kadar dinlenme yetmezmi? Müjgan hanım sizdende o güzel gülüşünüzle yoğrulmuş anılar beklersem çok mu oluyorum. Kusura bakmayın takılı kaldım. Sevgiler saygılar.

Güler hanım, Herşey için içten teşekkürler, selamlar.

Ana gibi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 09:27   #429
Ağaç Dostu

sibelim's Avatar

Giriş Tarihi: 10-11-2010
benimde bir teşekkür mesajı atmam lazım ve :
öncelikle sevgili malina utangaç-mahcup genç kız gülümsemesi ile ki yüzünde hala tanımlayamadığım ama çok tanıdık sevecen bir ifade ile (öyle tatlı bir yüzü var ki) kapıda karşılaştığımız ilk selamımızı verdiğimiz güzel insana , sevgili güler hanıma (akşam eve dönünce eşime ya ben güler hanım ın gözlerini göremedim deyip işin sırrını sonradan öğrendiğim ; çok geçmiş olsun ayrıca japon gözleri çok severim ) bu güzel birliktelik için sonsuz teşekkürler. bu kadar keyifli güzel geçeceğini tahmin edemezdim ama orada geçirdiğim bir kaç saatin tüm gün bana verdiği pozitif enerjiyi anlatmaya ihtiyaç duymuyorum.
masasına oturduğumuz sayın ahmet beye , sayın küncüye, ve gerçekten harika biri olduğuna eşimle kanaat getirdiğimiz ve utanarak adını unuttuğum saygıdeğer hocamıza kısa ama çok zevkli sohbeti için teşekkür ederim.
toplantının en güzel kadını sevgili yenigine pozitif cıvıl cıvıl , çıtıpıtı narin tanışmaktan memnun olduğum sevgili tika, ki beni şaşırtan iki insan sevgili tika ve sevgili adalet yağcı oldu. nedense kafamda daha farklı şekillenmişti resimleriniz adalet hanım öyle zarif bir insan ki anlatılmaz. konuşması o güzel yüzü, "saraylı" diyeceğim sakın kızmayın bana
sevgili zafer inandıklı baba ve harika eşi nilgün ablam ikinizi de çok seviyoruz (muhteşem insanlar sizin için ne söylesem eksik kalır)
sayın orhan özbilgiç hocam , sayın cemal.S (eşinizle tanışmayı çok isterdim) sayın ben fakir tanıştığım ve sizleri gördüğüm için çok mutluyum.
sayfasını beğenerek takip ettiğim mütevazi, hoş sohbet ve sabırlı sayın yener.t bey ; sorularıma sabırla karşılık veren ( bu arada elmalı kurabiye afiyet olsun ) sayın alacakaranlık , yasemin mi hanımeli mi diye düşünerek konuştuğumuz sayın sariefe sizlerle tanışmak mutluluktu.
sevgili münevver ve tatlı annesi , sevgili nariel , sevgili loveflower, sevgili selen ve diğer çalışkan dostlar toplantı boyunca durmadan bizler için uğraşıp durdunuz iyi ki varsınız
sayın nuri mürvet hocam ayak üstü verilen değerli bilgiler için çok teşekkür ederim ve dünya tatlısı eşiniz sohbeti sıcak , samimi tanışmaktan gerçekten memnun olduğum yaptığı kekten yiyemediğim burda bir hıçkırık sesi ...
sevgili jineop, sevgili hozat, sevgili aybala,sevgili günebakan ,neşesi yüzünden okunan sayın ankstel, sayın omer,sayın drhegeli, sayın ciroz, sayın tourkana ve nişanlısı sizleri tanımakta büyük bir zevkti.
sevgili pusarık ve kızı derya sohbetiniz çok güzeldi. ikinizide çok sevdim aranızda ki anne-kız çekişmeleri çok hoşuma gitti. ilgili sevecen bir insansınız allah sizi ailenize bağışlasın hayırlı sağlıklı bir ömür dilerim.
sevgili nur hanım sıcacık insan , sohbetiniz için sağolun. o güzel seranızı gezmek sitedeki her üye gibi benimde hayalim inşallah sizi bir gün ziyaret etmeye geleceğiz.ayrıca güzel hediyelerinizden biri bizde baktıkça sizi görüyoruz çok teşekkür ederim.
ve adını saymadığım değerli üyelere , ikramları ile bizi şımartan hünerli ellere çok teşekkür ederim. cumartesi günü orda sizinle birlikte olmak ,sohbet etmek ortama hakim olan yüksek dozdaki pozitif enerjiden nasibini almak büyük keyif büyük mutluluktu benim ve eşim için. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

sibelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 10:03   #430
Ağaç Dostu

ciroz's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2012
İlk defa katıldığımız agaclar.net toplantısı olan bu toplantıda, gülen yüzler, sıcak kalpler, mutlu gözler herkesin yüzüne yansımıştı.

Doğa ve hayvan sevgisi ile kuşanmış yürekler gerçekten insanın her haline yansıyor.

Tanıştığımız, tanışamadığımız herkesin yüzünde gülücükler, ve sevgi vardi.

Bir kez daha ne kadar özel bir aile içerisinde olduğumuzu anlamış olduk. yüreğimiz bir kez daha sevgi ve umutla doldu.

iyiki varsınız.

ciroz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 11:02   #431
Ağaç Dostu

ciroz's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2012
Fotoğraf makinemiz yanımızda olmadığı için etkinlikten fotoğraflar yükleyemiyoruz ama ganimetlerin ne halde olduğunu merak edenler

http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...tm#post1085496

linkinden akıbetlerini görebilirler

ciroz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 11:35   #432
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Sevgili güzel ailem;

Bir kez daha sizlerle birlikte olma mutluluğunu yaşadığım için çok sevinçli ve gururluyum.

Mesajımı yazmakta geciktim evet, merak eden sevgili 'Ana Gibi' için bir açıklama şart oldu
Nedeni; toplantı sonrası sevgili dostum Müjgan Yılmaz'ın evinde misafir olmamdı, Müjgan evini yeni yerleştiriyor, internet bağlantısı olmayınca hemen yazma şansımız da olmadı.

Her zamanki gibi yine çok güzel bir toplantı oldu, her şey kusursuz bir şekilde düşünülmüştü, öylece de yaşandı.
Öncelikle sevgili Güler'e bu organizasyon için kocaman teşekkürlerimi sunuyorum.

Sonra, bizleri böylesine güzel bir çatı altında toplayan sevgili malina'ya güzel forumumuzla birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Muhteşem ikramlar, fotoğraflar, mesajların içinde şahsıma söylenmiş nazik sözler için, her şey için teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler...
Şunu bilmenizi isterim ki, hepinizi de çok ama çok seviyorum.
Yaşadıkça birlikte olmak dileği ile.

Baraka kafe için çok üzüldüm, dilerim en kısa zamanda toparlanır.
Bahçe tanzimi için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 11:55   #433
Yeni Üye

Luminary's Avatar

Giriş Tarihi: 21-10-2012
İlk toplantıma nihayet katılmış ve siz sevgili ağaçlar.net üyeleriyle buluşup tanışma fırsatı yakalamış olmanın mutluluğu içindeyim.
Hepsi birbirinden hoş sohbet, ağaç sevdalısı, bitki meraklısı ve dost canlısı insanlarla birlikte olmak çok keyifliydi.
İstanbulun güzelliğine karşı yeşillikler ve kediler içinde bir ortamda olmak, toplantının heyecanını yaşamak ve çekilişle minik-şirin bi "pıtırcık" -bu benim koyduğum ismi )- kazanmak beni ziyadesiyle mutlu etti.
Dilerim bundan sonraki toplantılara da katılıp sizlerle birlikte olabilirim.
Bu kadar güzel bir topluluğun emek verip büyüttükleri değerli bitkilerini, itina ile ayıkladıkları tohumlarını, deneyimledikleri olayları birbirlerine aktarmaları-vermeleri-hediye etmeleri bu aileye olan inancımı kat kat arttırdı.
Sevgi ve arkadaşlık bağları ağaç ve yeşil sevgisiyle birleşince ne denli güzel sonuçlar çıkabiliyormuş gördüm !
Üyelerimizin gönüllerinden gelerek hazırladıkları birbirinden leziz kurabiyeleri-kekleri, hep birlikte yediğimiz Pusarık Emeklilik & İstanbul Toplantısı pastası da toplantıya ayrı bir sıcaklık kattı )
Çekilen fotoğraflardaki neşemiz,mutluluğumuz ve arkadaşlığımız dilerim bundan sonra katlanarak artar.
Hepinize sevgi ve selamlar...

Luminary Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 12:54   #434
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Yollar uzak gelemedim,
Muradıma eremedim.

(Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle kalmayacak.)
Zaten şimdi gözlerimde yaş, fotoğraflar bana arkadaş.

Ne diyeyim. Harikasınız sizler ve agaclar.net

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 13:04   #435
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Cumhur bey, öyle güzel ifade etmişsiniz ki hislerimizi..

Bu sayfayı okurken, inceliyorken çok mutlu oluyorum lakin gözlerimin dolu dolu olmasına da engel olamıyorum. Karşılık beklemeden emek vermenin, sevgi vermenin ne demek olduğunu çok net ifade ediyor ağaçlar net ailemiz..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 13:15   #436
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Harika ikili. (Sizi çok seviyoruz) malina ve aybala.

Sevgili malina sizi resimde görmekte büyük bir şans.
Toplantıya katılan tüm dostlara saygılar sevgiler.

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 13:18   #437
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Toplantıya katılanlara, katılamayanlara da AŞK olsun :)

Dün gece saat 22 gibi evimdeydim. İstanbul'a gitmenin en iyi tarafı eve, Ankara'ya dönmek galiba...
Şaka bir yana bu yaşta böyle uzak mesafelere, böyle kısa yolculuklar yapmak artık yormaya başlamış.

İstanbul ziyaretimi aslında Aralık 2012 gibi planlamıştım. Güya bir ay önceden sipariş ettiğim tanburumu alacaktım, kardeşlerimi ziyaret edip geri dönecektim.
Sevgili Güler ve malina'nın 12 Ocak toplantısını anımsatmaları ile bir süre daha erteledim, bunda ne kadar isabet ettiğimi biliyordum.

Yanılmamışım...

Doğa ve insan sevgisi gibi ortak noktaları bulunan insanların bir arada iken -normalde onca kalabalığın insanı yorabileceği bir ortamda, yorulmadan- ne büyük bir “sevgi”oluştuğuna dair, zamanın öylesi bir ortamda ne çabuk geçtiğine dair fikrim, bir kez daha yinelenmiş oldu.

Her toplantı sonrasında buna benzer şeyleri hep yazdık ve eminim bundan sonra da yazmayı sürdüreceğiz. Şu ana kadar yazılanlar, benim de yazmak isteyeceğim şeyler. Tekrara düşmek istemediğim için, tüm güzel dileklerin ve duyguların altına imzamı atarım demekle yetiniyorum

Ve... ve... ve... “Ağaçlar nokta net” in Nisan 2013 ayındaki kuruluş yıldönümü toplantısında buluşmak üzere diyorum...

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 14:32   #438
Ağaç Dostu

Müjgan Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 11-06-2008
Galeri: 11
çiçekler.jpg

Yazılacak her şey,yazılmış, görüntülenmiş.
Ben de kendi yöntemimle ilan ediyorum; sitenin çiçeklerinin bir kısmı Cumartesi günü Baraka kafedeydi

Müjgan Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:19   #439
Ağaç Dostu

adacık's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2011
Katılmaktan son derece mutlu olduğum bu toplantı için emeği geçen, katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

Sevgili Tika, değerli çiçekler için tekrar çok teşekkür ederim.

Zafer Hocam, sürpriziniz beni çok mutlu etti. Emeklerinize yüreğinize sağlık.

Dünya çok küçük Sayın Ankstel ile komşu çıktık. -)))

Hiç tok olduğunu görmediğim eşim bile ikramlar karşısında pes etti.

Tadı damağımızda kalan toplantıda sohbetler o kadar tatlı ve yoğundu ki diğer dostlarla tanışmaya, konuşmaya vakit yetmedi. Bir sonraki toplantıya inşallah...

Cafeden parkın çıkısına kadar, o kadar çok ıslandık ki Sevgili Tika’nın saksı ile getirdiği çiçekleri koyduğu kâğıt torba delindi ve çiçekler etrafa saçıldı. Elimizde saksılar sırılsıklam sokakta yürüyen iki deli.-))) Çiçeklere bir şey olmasın diye dua ettim. Sanırım sorun yok.
Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.

adacık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:28   #440
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Cumhur bey, öyle güzel ifade etmişsiniz ki hislerimizi.. Bu sayfayı okurken, inceliyorken çok mutlu oluyorum lakin gözlerimin dolu dolu olmasına da engel olamıyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Dün gece saat 22 gibi evimdeydim. İstanbul'a gitmenin en iyi tarafı eve, Ankara'ya dönmek galiba...
Yanılmamışım...
Doğa ve insan sevgisi gibi ortak noktaları bulunan insanların bir arada iken -normalde onca kalabalığın insanı yorabileceği bir ortamda, yorulmadan- ne büyük bir “sevgi”oluştuğuna dair, zamanın öylesi bir ortamda ne çabuk geçtiğine dair fikrim, bir kez daha yinelenmiş oldu.
Sayın Sedanur, inanın siz de çok güzel ifade etmişsiniz. Ben hislerimi az bile anlattım. Bırakın gözlerimin dolu dolu olmasını akan göz yaşlarını bile anlatmadım o duygu dolu anların ardından. Sevgi, akadaşlık, samimiyet ve dostluk dolu o tablolar.

Sayın Müjgan, Zaten hislerini böylesine şairane ve güzel ifade etmesinden başka bir şey bekleyemeyeceğimiz birisisiniz. Ankara sevginiz de harika.

Eski 14-01-2013, 16:29   #441
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Sevgili arkadaşlar iki gündür birazda buruk olarak sizleri gıpta ile izliyorum aranızda olamamanın üzüntüsü içerisindeyim, toplantının çok güzel geçmiş olduğu her taraftan belli oluyor, toplantıya katılan emek harcayanları tüm arkadaşları kutluyorum, güzel bir ailenin üyesi olarak sevinç duyuyorum.

Arkadaşlar bana söyleyecek pek bir şey bırakmamışlar bende arkadaşların affına sığınarak üç fotoğrafla katılayım.

New_DSC_8102.jpg

New_DSC_8123.jpg

New_DSC_8147.jpg

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:34   #442
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adacık Mesajı Göster
Cafeden parkın çıkısına kadar, o kadar çok ıslandık ki Sevgili Tika’nın saksı ile getirdiği çiçekleri koyduğu kâğıt torba delindi ve çiçekler etrafa saçıldı. Elimizde saksılar sırılsıklam sokakta yürüyen iki deli.-)))
Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.
Size bir önerim var sayın adacık. (Gerçi bilmiyorum üye misiniz?) Bitki Delileri grubuna hemen giriş yapın.

Ne olur ''Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.'' demeyin bize. Siz birde bize sorun o konuyu. Katılanların değil de, katılamayanların hislerini.

Eşekten düşenin halini, eşekten düşenler anlar ancak.

Eski 14-01-2013, 16:37   #443
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Lilium; harikasınız... Çok hoşuma gitti. Ellerinize, aklınıza sağlık. Eğer sakıncası olmayacak ise devamını bekleriz...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:38   #444
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Ya Lilium, yaptın yine yapacağını. Nerden aklına geldi? Kırk yıl düşünsem fotoğraflara yazı yazmak aklıma gelmezdi. Hele daha çok var yazılacak fotoğraf. Biraz gayret.
Sen orada olmasan bile eminim ki ruhun, kalbin, benliğin oradaydı

Bak sayın Yeni Gine de bana katılmış. Devamını bekleriz. Teşekkürler Yeni Gine

Lilium, fotoğraflara döndüm yine, başladım gülmeye. Hanım da diyecek bu kafayı mı yedi.

Eski 14-01-2013, 16:41   #445
Ağaç Dostu

adacık's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2011
Sayın Cumhur Tonba,

Amacım asla kıskandırmak değildi, toplantının anlatılmaz güzelliğine vurgu yapmak için öyle bir cümle kurmak istedim.

Gruba dahil olacağım, teşekkürler

adacık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:43   #446
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Sevgili malina sizi resimde görmekte büyük bir şans.
Toplantıya katılan tüm dostlara saygılar sevgiler.
Bahtiyar abim,
Beni gördüğüne sevinmedin mi yoksa. Darıldım sana. Liliumla oradaydık.

Eski 14-01-2013, 16:44   #447
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Ya Lilium, yaptın yine yapacağını. Nerden aklına geldi? Kırk yıl düşünsem fotoğraflara yazı yazmak aklıma gelmezdi. Hele daha çok var yazılacak fotoğraf. Biraz gayret.
Sen orada olmasan bile eminim ki ruhun, kalbin, benliğin oradaydı
Sadece ıslak gözlerle izleyen siz olmadığınızı biliniz.

"daha çok var yazılacak fotoğraf. Biraz gayret"

Var da arkadaşları da kızdırmayalım, hele YeniGinenin o bakışına da bir şeyler yazılabilirdi, o ne bakış malinaya, ürkek ve tedirgin.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:51   #448
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sormayın; ayrılma vakti geldi çattı... Herkesle vedalaştım, dışarı çıktık dışarıdaki arkadaşlarla da vedalaştım hoşçakalın dedim yürüyordum ki Sayın Orhan Özbilgiç belli belirsiz 'Malina' dedi. Aman Allah ım yaptığım hataya bakar mısınız, Sayın Malina'yı görmemişim ve kendisine hoşçakal demeden oradan ayrılıyor idim. Artık halimi siz düşünün. 'Eyvaah malina' dediğimi hatırlıyorum, hoşçakalın, teşekkürler dedim sarıldım öptüm. Yüremeye başladığım an ter içinde idim vallahi.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 16:56   #449
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Sevgili Lilium, ben çok sık kahkaha atmam, güldürmek zordur beni.
Ama fotoğraflara yazdıklarınızı görünce kendimi tutamadım
Ellerinize yüreğinize sağlık.
Kimse gönül koymaz size rahat olun.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2013, 17:20   #450
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Sevgili Lilium; 'Pes' doğrusu... Çok yaşa e mi?

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025