benimde bir teşekkür mesajı atmam lazım ve :
öncelikle sevgili malina utangaç-mahcup genç kız gülümsemesi ile ki yüzünde hala tanımlayamadığım ama çok tanıdık sevecen bir ifade ile (öyle tatlı bir yüzü var ki) kapıda karşılaştığımız ilk selamımızı verdiğimiz güzel insana , sevgili güler hanıma (akşam eve dönünce eşime ya ben güler hanım ın gözlerini göremedim deyip işin sırrını sonradan öğrendiğim ; çok geçmiş olsun ayrıca japon gözleri çok severim ) bu güzel birliktelik için sonsuz teşekkürler. bu kadar keyifli güzel geçeceğini tahmin edemezdim ama orada geçirdiğim bir kaç saatin tüm gün bana verdiği pozitif enerjiyi anlatmaya ihtiyaç duymuyorum.
masasına oturduğumuz sayın ahmet beye , sayın küncüye, ve gerçekten harika biri olduğuna eşimle kanaat getirdiğimiz ve utanarak adını unuttuğum saygıdeğer hocamıza kısa ama çok zevkli sohbeti için teşekkür ederim.
toplantının en güzel kadını sevgili yenigine pozitif cıvıl cıvıl , çıtıpıtı narin tanışmaktan memnun olduğum sevgili tika, ki beni şaşırtan iki insan sevgili tika ve sevgili adalet yağcı oldu. nedense kafamda daha farklı şekillenmişti resimleriniz

adalet hanım öyle zarif bir insan ki anlatılmaz. konuşması o güzel yüzü, "saraylı" diyeceğim sakın kızmayın bana

sevgili zafer inandıklı baba ve harika eşi nilgün ablam ikinizi de çok seviyoruz (muhteşem insanlar sizin için ne söylesem eksik kalır)
sayın orhan özbilgiç hocam , sayın cemal.S (eşinizle tanışmayı çok isterdim) sayın ben fakir tanıştığım ve sizleri gördüğüm için çok mutluyum.
sayfasını beğenerek takip ettiğim mütevazi, hoş sohbet ve sabırlı sayın yener.t bey ; sorularıma sabırla karşılık veren ( bu arada elmalı kurabiye afiyet olsun

) sayın alacakaranlık , yasemin mi hanımeli mi diye düşünerek konuştuğumuz sayın sariefe sizlerle tanışmak mutluluktu.
sevgili münevver ve tatlı annesi , sevgili nariel , sevgili loveflower, sevgili selen ve diğer çalışkan dostlar toplantı boyunca durmadan bizler için uğraşıp durdunuz iyi ki varsınız

sayın nuri mürvet hocam ayak üstü verilen değerli bilgiler için çok teşekkür ederim ve dünya tatlısı eşiniz sohbeti sıcak , samimi tanışmaktan gerçekten memnun olduğum yaptığı kekten yiyemediğim burda bir hıçkırık sesi ...
sevgili jineop, sevgili hozat, sevgili aybala,sevgili günebakan ,neşesi yüzünden okunan sayın ankstel, sayın omer,sayın drhegeli, sayın ciroz, sayın tourkana ve nişanlısı sizleri tanımakta büyük bir zevkti.
sevgili pusarık ve kızı derya sohbetiniz çok güzeldi. ikinizide çok sevdim aranızda ki anne-kız çekişmeleri çok hoşuma gitti. ilgili sevecen bir insansınız allah sizi ailenize bağışlasın hayırlı sağlıklı bir ömür dilerim.
sevgili nur hanım sıcacık insan , sohbetiniz için sağolun. o güzel seranızı gezmek sitedeki her üye gibi benimde hayalim inşallah sizi bir gün ziyaret etmeye geleceğiz.ayrıca güzel hediyelerinizden biri bizde baktıkça sizi görüyoruz çok teşekkür ederim.
ve adını saymadığım değerli üyelere , ikramları ile bizi şımartan hünerli ellere çok teşekkür ederim. cumartesi günü orda sizinle birlikte olmak ,sohbet etmek ortama hakim olan yüksek dozdaki pozitif enerjiden nasibini almak büyük keyif büyük mutluluktu benim ve eşim için. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.