View Single Post
Eski 14-01-2013, 11:55   #433
Luminary
Yeni Üye
 
Luminary's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-10-2012
Şehir: Bolu
Mesajlar: 6
İlk toplantıma nihayet katılmış ve siz sevgili ağaçlar.net üyeleriyle buluşup tanışma fırsatı yakalamış olmanın mutluluğu içindeyim.
Hepsi birbirinden hoş sohbet, ağaç sevdalısı, bitki meraklısı ve dost canlısı insanlarla birlikte olmak çok keyifliydi.
İstanbulun güzelliğine karşı yeşillikler ve kediler içinde bir ortamda olmak, toplantının heyecanını yaşamak ve çekilişle minik-şirin bi "pıtırcık" -bu benim koyduğum ismi )- kazanmak beni ziyadesiyle mutlu etti.
Dilerim bundan sonraki toplantılara da katılıp sizlerle birlikte olabilirim.
Bu kadar güzel bir topluluğun emek verip büyüttükleri değerli bitkilerini, itina ile ayıkladıkları tohumlarını, deneyimledikleri olayları birbirlerine aktarmaları-vermeleri-hediye etmeleri bu aileye olan inancımı kat kat arttırdı.
Sevgi ve arkadaşlık bağları ağaç ve yeşil sevgisiyle birleşince ne denli güzel sonuçlar çıkabiliyormuş gördüm !
Üyelerimizin gönüllerinden gelerek hazırladıkları birbirinden leziz kurabiyeleri-kekleri, hep birlikte yediğimiz Pusarık Emeklilik & İstanbul Toplantısı pastası da toplantıya ayrı bir sıcaklık kattı )
Çekilen fotoğraflardaki neşemiz,mutluluğumuz ve arkadaşlığımız dilerim bundan sonra katlanarak artar.
Hepinize sevgi ve selamlar...

Luminary Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön