Dün gece saat 22 gibi evimdeydim. İstanbul'a gitmenin en iyi tarafı eve, Ankara'ya dönmek galiba...
Şaka bir yana bu yaşta böyle uzak mesafelere, böyle kısa yolculuklar yapmak artık yormaya başlamış.
İstanbul ziyaretimi aslında Aralık 2012 gibi planlamıştım. Güya bir ay önceden sipariş ettiğim
tanburumu alacaktım, kardeşlerimi ziyaret edip geri dönecektim.
Sevgili Güler ve malina'nın 12 Ocak toplantısını anımsatmaları ile bir süre daha erteledim, bunda ne kadar isabet ettiğimi biliyordum.
Yanılmamışım...
Doğa ve insan sevgisi gibi ortak noktaları bulunan insanların bir arada iken -normalde onca kalabalığın insanı yorabileceği bir ortamda
, yorulmadan
- ne büyük bir “sevgi”oluştuğuna dair, zamanın öylesi bir ortamda ne çabuk geçtiğine dair fikrim, bir kez daha yinelenmiş oldu.
Her toplantı sonrasında buna benzer şeyleri hep yazdık ve eminim bundan sonra da yazmayı sürdüreceğiz. Şu ana kadar yazılanlar, benim de yazmak isteyeceğim şeyler. Tekrara düşmek istemediğim için, tüm güzel dileklerin ve duyguların altına imzamı atarım demekle yetiniyorum
Ve... ve... ve... “Ağaçlar nokta net” in Nisan 2013 ayındaki kuruluş yıldönümü toplantısında buluşmak üzere diyorum...