![]() |
|
![]() |
#271 |
Moderatör
|
hozat, Zafer İnandıklı'nın eşi, (pardon adınızı hatırlayamadım) ve sibelim. Ve çalışkanlık bir başkadır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Benim çektiğim fotoğrafların çoğunluğu karanlık çıkmış, aydınlık olanları yüklüyorum. Orhan Özbilgiç ve Güler Hanım DSCN2415.jpg Adalet Yağcı, Müjgan Yılmaz, ben ve jineop DSCN2410.jpg Nariel DSCN2394.jpg selenn, Müjgan Yılmaz, Güler Hanım DSCN2416.jpg Adalet Hanım ve jineop hasret giderirken DSCN2406.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Moderatör
|
Hazır olun pasta geliyor, maytaplar yakıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
ciroz ve arkadaşı getirdikleri tohumları dağıtım için hazırlıyor. DSCN2398.jpg Düzenleyen loveflower : 12-01-2013 saat 21:51 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Moderatör
|
... Ve harika pastamız. Üfle, üfle sevgili Pusarık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2009
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
çekilişi hazırlarken ve dağıtımı yaparken selenn ile uzun sohbet etme şansım oldu; zarif, düşünceli, çok çok tatlı ![]() DSCN2391.jpg Bu da selennin bizlere hazırladığı harika sepeti; DSCN2388.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Hakikaten neydi!!! Bizler Oğuz beyi pür dikkat dinlerken cemal s Fatma, Fatma diye uzun uzun bir şiir okuduğunu hatırlıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Moderatör
|
Müjgan, ben ve hozat. Jineop. Jineop ve Müjgan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Işıl ışıl yüzler, heyecanla parlayan gözler gördüm, mutlu oldum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Moderatör
|
Tura'nın kulaklarını da çınlattık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, benim makinemde bulunan fotoğraflar bu kadar. Diğer fotoğraflar biraz karanlık çıkmış, bazıları da güzel değil. O yüzden onları yüklemedim. Diğer arkadaşların çektiği güzel pozları bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Uzun bir aradan sonra siz sevgili dostlarla görüşüp sohbet etmek çok keyifliydi. Tabi ki her seferinde olduğu gibi zaman yeterli gelmedi ve bazılarınız ile bu şans yakalanamadı. Bu nedenle içim buruk. Fakat herşeye rağmen bu güzelliğin bir parçası olduğumu bilmek içimi rahatlatıyor. Bugün orda olan ve olamayan tüm dostlara selam olsun. Çok değerlisiniz. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-10-2012
|
ne güzel herkes ne kadar canlı ve içten görünüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Çok ama çok uzun yıllardır yaşamadığım bir muhabbet ortamını yaşadım bugün.Sebep olan Ağaçlar.net'e uzun ve başarılı bir ömür dilerim. Görüp anlayabildiğim kadarıyla bugünün hazırlıklarını yapan Sevgili Güler Hanıma ve yardım eden arkadaşlara teşekkürler ederim. Sevgili arkadaşlarımın getirdiği çeşitli ikram malzemelerini ortalıkta pır pır dönerek ikramda bulunan genç hanım arkadaşlarımızın ellerine ve emeklerine sağlık! Neredeyse tüm toplantı süresince beni yalnız bırakmadan yakın ilgisini eksik etmeyen eş durumundan üye sevgili Oğuz Beye teşekkür ederken, sohbetine doyamadığımı da not etmek isterim. Sevgili Cemal.S (es diye okunuyor!) ye gelince, salona girişimden veda edişime kadar geçen sürede hiç ama hiç yanımdan ayrılmadan, lâyık olmadığım derecede üst düzeyde saygı ile adeta gözümün içine bakan bir dost oldu bana!.. (Ama, o Fatma kimdi, anlamadım!!!) Herkes hakkında ek tek yazmam imkansız, Sevgili Güler Hanımın ev sahibeliği her türlü övgünün üzerinde... Sevgili Pusarık, pastanız nefis, ev sahibeliğiniz harika idi. Sevgili Müjgan, Sizinle yazışmak güzeldi, sohbetinizi yaşadıktan sonra tekrar yazışmaya alışmak zor olacak! Adını andığım ve anamadığım tüm dostlara minnetim ve sevgim sonsuz derecede arttı. Yenisini iple çekeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ayaklarımın toprağa bastığı bu ilk toplantıyı kaçıramazdım. Dışarıda sağnak bir yağmur, içeride sıcacık bir ortam vardı. Emeği geçen, bizlere nefis ikramlarda bulunan ve katılan herkese teşekkürler. İyi ki varsınız. (Güler'den mesaja ilave: desenize Güler sessizlik diye bağırdı ama kimse duymayınca işi ıslığa döktü) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benden olsun: İster kar yağsın, isterse yağmur, Yollar diz boyu olsa da çamur, Söz konusu ağaçlar. net ise, Dostlar gelir, birbirini bulur.. Cadde ve sokaklar böyleydi IMG_3591.jpg IMG_3592.jpg içerdeki ortam da böyle IMG_3606.jpg IMG_3597.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
meraba ben fatma ankara dan kendimi tanıtım biraz sitenizi çok beğenerek 3 yıldır takip ediyorum ara sıra yaz tatilleri hastalık ve zor günler hariç takip etmeye çalışıyorum genelleme olarak herkesin bahçesini gezdim kaçar defa gezdim bilemiyorum her kese ayrı ayrı teşekkürler ellerinize sağlık bu siteyi kuran emeği geçen herkese çalışan arkadaşlara teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaçsever
|
arkadaşım vasıtasıyla sitenizi tanıma fırsatı buldum ama bir türlü cesaret bulup üye olamamıştım aslında bilgisayar ve yazışma konusunda da çok bilgili değilim isim olarak çoğu üyeyi tanıyorum resimlerden de tanıma fırsatı buldum güler hanım resimler için teşekkürler eşimle beraber bizde katılmayı çok istedik bütün doğa severlerle tanışmak güzel olucaktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaçsever
|
ayrıca eşime çok teşekkür etmek istiyorum bana cesaret verip ağaçlar net üyesi yaptığı için resimlere baktığımda ne güzel bir ortam kayahan' ın dediği gibi "yolu sevgiden geçen lerle bir gün mutlaka buluşacağız" ordaki insanlar (yolu doğa hayvan yaşam insan ) gönlünden sevgi dolu insanlar eşimle beraber orada bulunamadık ama herkese selamlar ailelerine eş ve çoçuklarına |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
Poz verenler. IMG_3604.jpg IMG_3599.JPG Bu yakışıklı öğretmen, sariefe. IMG_3602.JPG Ve final.. IMG_3595.jpg emeği geçen herkese ve katılımcı dostlara saygı ve sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Selâmlar herkese ![]() Bu güzel günü erken sonlandırmak zorunda olsam da, bir Agaclar.net toplantısında daha sevgiyle parlayan yüzler görmek beni çok mutlu etti ![]() Kaptım fotoğraf makinamı, başladım herkesi çekmeye. Ama o kadar özene bezene hazırlandığım fotoğraf çekme işi neredeyse suya düşüyordu, makinamın azizliğine uğradım. Geçici bir süre hafıza kartımı kullanamadım, o arada kaçırdığım sahneler oldu tabii ama yine de bir çözüm bulup çekmeye devam ettim ![]() İkramlar harikaydı, agaclar.net pastası da öyle, herkesin eline sağlık; kesesine bereket.. Çekiliş de bereketliydi, neler neler getirmemişler ki.. Ben de kenardan selluka tohumu ve selluka çeliği kaptım ![]() Çok tatlı insanlarla tanıştım, dilerim dostluklarımız uzun ömürlü olur.. Cemal.S Beyin "aranızda Fatma var mı" demesiyle beraber herkes ardından birşeyler geleceğini anladı; o an etrafı çınlatan "annemin adı Fatma, kardeşim Fatma, göbek adım Fatma, hayır Fatma sen değilsin benim, Kara Murat Kim vb" şeklindeki bağrışmalar görülmeye değerdi ![]() ![]() Sevgili Yeni Gine, merak etmeyin pozlarınız silinmedi galeriye yükleyeceğim ![]() Çekilişte bana hercai menekşe çıktı ancak ben de hibe ettim, çünkü İstanbul'da yaşamakta olduğum beton yığını bitki bakımına elverişli değil pek. Uzun süredir bizzat yakından bitkilerle ilgilenemiyorum, bitkilerimin hepsi Mersin'de ailemin yanında.. Hep derim, bitki ve hayvanı sevenden zarar gelmez; bugün %99 zararsız olduğuna inandığım saf bir insan topluluğu vardı İstanbul'da, bu her zaman bulunan birşey değil. Bir sonraki toplantıda inşallah görüşmek üzere, sevgiler.. Not: Galerideki başlık silindi mi acaba, bulamıyorum? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok şükür; hayallerim gerçek oldu. Dün gece heyecandan uyuyamadım; şimdi de mutluluktan rüya mı gördüm acaba diyorum... Herşey o kadar güzeldi ki tadına doyum olmaz. Sanki 5-10 dakika kaldım orada. Güzel sitenin; güzel dostları sizlerle canlı canlı tanıştığım için çok mutluyum çok. Orada da hep kendi kendine söylendim 'İnanamıyorum bütün dostlar canlı canlı karşımda.' Kimbilir kaç kez tekrarladım. Rüya gibi çok güzeldi çok. Çok mutluyum. Toplantıya katılan, emek veren, dostluklarını, güler yüzlerini eksik etmeyen tüm dostlara teşekkürler. Bir daha ne zaman toplanıyoruz!.. (Tadı damağımda kaldı.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|