View Single Post
Eski 12-01-2013, 23:42   #299
Nariel
Ağaç Dostu

Nariel's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2008
Selâmlar herkese

Bu güzel günü erken sonlandırmak zorunda olsam da, bir Agaclar.net toplantısında daha sevgiyle parlayan yüzler görmek beni çok mutlu etti Sevgili Güler Hanım ve Malina'ya başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Dilerim kısa süre sonra yeniden toplanırız.

Kaptım fotoğraf makinamı, başladım herkesi çekmeye. Ama o kadar özene bezene hazırlandığım fotoğraf çekme işi neredeyse suya düşüyordu, makinamın azizliğine uğradım. Geçici bir süre hafıza kartımı kullanamadım, o arada kaçırdığım sahneler oldu tabii ama yine de bir çözüm bulup çekmeye devam ettim

İkramlar harikaydı, agaclar.net pastası da öyle, herkesin eline sağlık; kesesine bereket.. Çekiliş de bereketliydi, neler neler getirmemişler ki.. Ben de kenardan selluka tohumu ve selluka çeliği kaptım

Çok tatlı insanlarla tanıştım, dilerim dostluklarımız uzun ömürlü olur..

Cemal.S Beyin "aranızda Fatma var mı" demesiyle beraber herkes ardından birşeyler geleceğini anladı; o an etrafı çınlatan "annemin adı Fatma, kardeşim Fatma, göbek adım Fatma, hayır Fatma sen değilsin benim, Kara Murat Kim vb" şeklindeki bağrışmalar görülmeye değerdi İnanın biz Fatma'yı arar bulamazken bir köşeden bir Karafatma çıkıp masaya elini vuracak sandım. Nitekim Fatma'yı hepimiz tanıdık sonunda

Sevgili Yeni Gine, merak etmeyin pozlarınız silinmedi galeriye yükleyeceğim

Çekilişte bana hercai menekşe çıktı ancak ben de hibe ettim, çünkü İstanbul'da yaşamakta olduğum beton yığını bitki bakımına elverişli değil pek. Uzun süredir bizzat yakından bitkilerle ilgilenemiyorum, bitkilerimin hepsi Mersin'de ailemin yanında..

Hep derim, bitki ve hayvanı sevenden zarar gelmez; bugün %99 zararsız olduğuna inandığım saf bir insan topluluğu vardı İstanbul'da, bu her zaman bulunan birşey değil.

Bir sonraki toplantıda inşallah görüşmek üzere, sevgiler..

Not: Galerideki başlık silindi mi acaba, bulamıyorum?

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön