Çok ama çok uzun yıllardır yaşamadığım bir muhabbet ortamını yaşadım bugün.Sebep olan Ağaçlar.net'e uzun ve başarılı bir ömür dilerim.
Görüp anlayabildiğim kadarıyla bugünün hazırlıklarını yapan Sevgili Güler Hanıma ve yardım eden arkadaşlara teşekkürler ederim.
Sevgili arkadaşlarımın getirdiği çeşitli ikram malzemelerini ortalıkta pır pır dönerek ikramda bulunan genç hanım arkadaşlarımızın ellerine ve emeklerine sağlık!
Neredeyse tüm toplantı süresince beni yalnız bırakmadan yakın ilgisini eksik etmeyen eş durumundan üye sevgili Oğuz Beye teşekkür ederken, sohbetine doyamadığımı da not etmek isterim.
Sevgili Cemal.S (es diye okunuyor!) ye gelince, salona girişimden veda edişime kadar geçen sürede hiç ama hiç yanımdan ayrılmadan, lâyık olmadığım derecede üst düzeyde saygı ile adeta gözümün içine bakan bir dost oldu bana!.. (Ama, o Fatma kimdi, anlamadım!!!)
Herkes hakkında ek tek yazmam imkansız, Sevgili Güler Hanımın ev sahibeliği her türlü övgünün üzerinde...
Sevgili Pusarık, pastanız nefis, ev sahibeliğiniz harika idi.
Sevgili Müjgan, Sizinle yazışmak güzeldi, sohbetinizi yaşadıktan sonra tekrar yazışmaya alışmak zor olacak!
Adını andığım ve anamadığım tüm dostlara minnetim ve sevgim sonsuz derecede arttı.
Yenisini iple çekeceğim.
|