![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Menekşem dışarda yağmur var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Fırsat bulup resim paylaşamıyordum bulmuşken değerlendireyim dedim.Resmini yüklediğim menekşemdeki oluşum normalmi ? Bana sanki çiçek içinden çiçek açacakmış gibi geldi daha yakından çekemedim.Umarım anlaşılır olmuştur. Daha öncede belirttiğim gibi bu aralar menekşelerime akvaryum suyu veriyorum durumları gayet iyi sevdiler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Bunlarda diğerleri İkinci resimdekinin yaprakları nedense yayılmadan dikine büyüyor cinsiyle alakalı bir durum mudur bilmiyorum.Frklı bir bakım yapmıyorum çünkü.Gün ışığıda aynı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
Pembiş menekşeniz çok güzel. Benim de benzer renkte bir menekşem var ama henüz açmadı. Çiçek içinde tomurcuk oluşumunu eski mesajlarda okuduğuma göre başka arkadaşlar da gözlemlemiş. Yorumlarda fazla verilen çiçek artırıcı besinler sebep olmuş olabilir denmiş. Dikine büyüyen menekşeniz bir saksıda bir kaç kök var gibi görünüyor. Kök boğazında darlık nedeniyle yersizlikten uzuyor olabilirler mi ? Ben genelde saksıda tek kök kalacak şekilde kökleri ayırmaya çalışıyorum ama bu süreçte menekşe kaybı tehlikesini de göze alıyorum. Ayırmaya çalışırken menekşeyi kaybederseniz sebep oldum diye üzülürüm. Menekşenin cinsi de sebep olabilir tecrübeli arkadaşların yorumları daha isabetli olur. Bol çiçekli günler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
İlaveten sizin oraya özel bağlık suyu da ilave ediniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |