![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Çarıklar da kirletmiyor bu sayfayı bence. Emek verilerek yapılmış çok güzel bir el işi. Sayın Malina'nın sabrını temsil ediyor, keçe çarıklar da etkinliğin bir parçası sayılır ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Henüz açılmayan kargolardanmış, arayıp buldum. Mücevher Çalısı'nın paketini göstererek başlıyayım ![]() ![]() Poşetler tam olması gereken büyüklükte, etiket rahat görünüyor, barkodu kullanırken hiç sorun yaşamayacağız. Üstelik paketler alfabetik sıralanmış, bu sıra bozulmasın diye ipe dizilmiş. Örnek göstermemiz gerekirse, örnek gösterileceklerden biriymiş... Soru: Bu alınganlık nereden çıktı? Gerçekten anlayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hassas tipte biri olduğumdan, itham edildiğini düşünen kişileri düşünerek, istemsiz olarak üzüldüğümden desek. Ne değişir ki? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Biz burada neyi paylaşıyoruz? Tohumları... Kimsenin bu işten kişisel çıkarı var mı? Yok... Günümüz dünyasında bu tür eylemler, büyük çoğunluk tarafından enayice işler olarak görülmüyor mu? Evet... Böyle bir etkinliğin parçasıyken, yapılan önerileri böyle yorumlamanıza çok üzüldüm. Hassaslığınızın daha çok kişi kapsaması daha iyi olmaz mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bildiğim bilmediğim sebeplerle sizler zorluk çekiyorsunuz, o konularda haklısınız. Ama "Taze İncir Kahvesindeki" tek bir cümleden yola çıktım ben sonuçta; Alıntı:
Bu kadar hassas bir konuda sizi üzmek istemezdim, bunun için de üzgünüm ![]() Sizi yorduğum, üzdüğüm için de tek tek hepinizden özür diliyorum... Saygılarımla... |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
agaclar.net
|
Öncelikle bunun bizim eksiğimiz olduğunu söylemeliyim. Bu yıl barkodu ilk kez deniyoruz. Sorunu yaşamadan da neler olabileceğini tahmin edebilirdik ama sanırım hiç birimiz üzerinde düşünmedi. Çünkü bu ancak yaşarsak görebileceğimiz sorunlardan değil ![]() Gönderen arkadaşlar da o kadar çok şeyle uğraşmaktan bunun üzerinde düşünmeyi akıllarına getirmemişlerdir. Bu kadar şeyle uğraşmayı göze alan kişi, aklına gelse (söylenmiş olsa) bunu mu yapmayacak? Amacımız, aklımızdayken eksikleri/sorunları belirlemek... Açtığımız paketlerden bir iki örnek gösterince ne demek isteğimiz netleşecek. ![]() ![]() Birinin kime gittiğini görmek için poşetin arkasına bakmak, kıvrılmış ucunu düzeltmek, bunu yaparken yapışan tohumları silkelemek falan gerekiyor, diğeri için paketi açıp etiketi çıkarmak... Her biriniz gönderdiğiniz tohum kadar poşetlerle boğuştuğunuz, biz tümüyle boğuşuyoruz. Tabii tohumları yetiştirmek gibi emeğimiz olmadığı için yaptığımız sizinkiyle yarışmaz ![]() Bir de poşetlemede abartanlar var, ben uğraşamazdım gerçekten ![]() Çoklu poşetlerdeki küçük poşetlerin barkodlarını okumak için çıkarmak gerekmesin diye böyle de uğraşılır mı? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
agaclar.net
|
Bir de geçen yıl da yaşadığımız bir sorun var, bu yıl yine yaşadık; ağırlıklı olarak yaşayan Güler ![]() Çünkü geçen yıl da zarflara adresleri o yapıştırdı ![]() Meyvelitepe'ye söylemeyi unuttuk. Buradan yazmayacaktım ama yaşanan sorunların neler olduğunu hep birlikte görelim dedim... ![]() ![]() Söyleceğimiz bu kadardı: "İkinci sıradaki adres listesini 1.5 cm daha sağa kaydırır mısın?" Akılsız başın cezasını hep ayaklar çekmez, eller de çeker ![]() Adreslerin bir kısmı yapışkanlı kağıdın kesik kısmının sağında ve solunda kaldı. İki parça adresleri de birleştirdi Güler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|