View Single Post
Eski 30-01-2016, 13:57   #269
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Aynı sorunu tekrar yaşamayalım diye söylediklerimiz nasıl itham ( tdk: isim Suçlama) olarak değerlendirilebilir ki?

Biz burada neyi paylaşıyoruz? Tohumları...
Kimsenin bu işten kişisel çıkarı var mı? Yok...
Günümüz dünyasında bu tür eylemler, büyük çoğunluk tarafından enayice işler olarak görülmüyor mu? Evet...

Böyle bir etkinliğin parçasıyken, yapılan önerileri böyle yorumlamanıza çok üzüldüm. Hassaslığınızın daha çok kişi kapsaması daha iyi olmaz mı?
ilk cümleleriz haricinde diğer yazdıklarınıza katılıyorum. Yaptığımız enayilik gibi görünüyor dışarıdan, ama ağaçlar.net ailesi'ne üye olununca insan farklı gözle bakıyor. Bizim açımızdan zevkle yapılan bir takas etkinliği...

Bildiğim bilmediğim sebeplerle sizler zorluk çekiyorsunuz, o konularda haklısınız. Ama "Taze İncir Kahvesindeki" tek bir cümleden yola çıktım ben sonuçta;

Alıntı:
Sağ olsunlar bazı arkadaşlar minnacık poşetlere tıka basa doldurmuşlar tohumları, barkotları okumak o kadar zorlaştı ki poşetlerdeki tohumları boşaltıp yeniden doldurmamız gerekti, sanırım bu naylon poşetlere de bir standart getirmemiz gerekecek, ama bazı arkadaşlar da o kadar düzenli yapmışlar ki parmak ısırttılar adeta.
Burada bize bir öneri göremedim ben ne yazık ki. Burada bir standart isteği ve kıyaslama var sadece. Gönüllüğe bağlı bir etkinlikte kıyaslama olmaz, değil mi, ben mi yanlış biliyorum?

Bu kadar hassas bir konuda sizi üzmek istemezdim, bunun için de üzgünüm

Sizi yorduğum, üzdüğüm için de tek tek hepinizden özür diliyorum...

Saygılarımla...

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön