Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Hani bir tabir vardır; buluttan nem kapmak"
Sevgili Mücevher Çalısı, serzenişte bulunmadım, doğrudan doğruya küçük poşetlerde dolu dolu tohumların olmasının bizi zorladığını yazdım. Ayrıca bunun standrt poşetlerde yapılması için sayın MeyveliTepe'ye de mesaj yazacaktım.
Daha evvel barkot olayı olmadığı için böyle bir şeye gereksinme duyulmamıştı.
Tohum Dağıtım Organizasyonun agaclar.net'in gurur duyacağı bir etkinlik olduğunu her daim dile getirmişimdir, kendim bu etkinliğe iştirak etmemiş olsam da yardımcı olmak bana haz veriyor. Katılan arkadaşların heyecanına katılıyorum ve bunu zevkle yapıyorum. Karşılaştığımız bir iki zorluğu dile getirerek daha kolayını bulmak adına yazdığım bu mesaj sizi neden üzdü, şevkinizi kırdı anlamış değilim. Eğer sizin gibi düşünen arkadaşlar çoğunlukta ise vay halimize.
|
Nemin temel sebebi buluttur zaten Sevgili Güler abla. O bulutlardan yeri geliyor yağmur da yağıyor seller de basıyor, tabiri atalarımız yanlış bilmiş
Karşılaştığınız zorluğu dile getirirken "barkodların ilk defa uygulandığını, bu sebeple de daha önce yaşamadığınız zorlukları yaşadığınızı dile getirseydiniz" ben o kadar üzülmezdim

Fakat siz yazdığınız cümleleri tekrar okuyunuz lütfen ve empati kurunuz. Sizin cümlelerinizde biz tohumları poşetleyen insanları inciltecek bir cümle görebiliyor musunuz? Göremiyorsanız zaten ben bu forumun en hassas üyesi ilan edeceğim kendimi

yok bunun başka bir açıklaması