View Single Post
Eski 30-01-2016, 11:26   #248
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Herkese Günaydın...

Kaç senedir bu etkinliğin yapıldığını bilmiyorum. Niçin daha önce poşetlere standart getirilmedi ki. Kendi adıma söylüyorum, ben sadece gönüllü olarak güzel bir etkinliğe katılmak istemiştim. Tohumların tasnifinin bu kadar zorlayıcı olduğunu bilseydim emin olun bu etkinliğe katılmak istemezdim...

Böyle güzel bir organizasyona gönüllü katılan arkadaşlarımızın serzenişini işitmek beni üzdü, her ne kadar itham edilen kişilerin arasında olsam da olmasam da...

Saygılarımla...
Hani bir tabir vardır; buluttan nem kapmak"
Sevgili Mücevher Çalısı, serzenişte bulunmadım, doğrudan doğruya küçük poşetlerde dolu dolu tohumların olmasının bizi zorladığını yazdım. Ayrıca bunun standrt poşetlerde yapılması için sayın MeyveliTepe'ye de ilgili başlıkta mesaj yazacaktım.

Daha evvel barkot olayı olmadığı için böyle bir şeye gereksinme duyulmamıştı.

Tohum Dağıtım Organizasyonun agaclar.net'in gurur duyacağı bir etkinlik olduğunu her daim dile getirmişimdir, kendim bu etkinliğe iştirak etmemiş olsam da yardımcı olmak bana haz veriyor. Katılan arkadaşların heyecanına katılıyorum ve bunu zevkle yapıyorum. Karşılaştığımız bir iki zorluğu dile getirerek daha kolayını bulmak adına yazdığım bu mesaj sizi neden üzdü, şevkinizi kırdı anlamış değilim. Eğer sizin gibi düşünen arkadaşlar çoğunlukta ise vay halimize.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön