Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili arkadaşlar, Tohum Dağıtım etkinliğinde karşılaştığımız olayları ilgili başlıkta zaten paylaşacağız ve düzeltme yoluna gidilecektir.
Ben sadece dün forumda yoktum sebebi de buydu sohbet olsun diye kahvede yazdım. Senin şuyun yanlıştı, diğeri bu hatayı yapmış diye bir tesbitte bulunmadım, sizleri neden kırmak isteyeyim ki, " Sağ olsunlar bazı arkadaşlar minnacık poşetlere tıka basa doldurmuşlar tohumları, barkotları okumak o kadar zorlaştı ki poşetlerdeki tohumları boşaltıp yeniden doldurmamız gerekti, sanırım bu naylon poşetlere de bir standart getirmemiz gerekecek, ama bazı arkadaşlar da o kadar düzenli yapmışlar ki parmak ısırttılar adeta." cümlem mi sizi kırdı, o zaman düzenli olanlar da çok mutlu olsunlar.
|
Yok ablam kırılmadım (üzerime de pek alınmadım), üzüldüm sadece
Tasnif işinde yanınızda olmayı çok isterdim. Tohumlarla uğraşmak bana zevk veriyor. Emeğinize sağlık, kolay değildir binlerce poşetle uğraşmak, ne kadar zevkli olsa da. Benimki de ufak bir sitem olsun, fark etmez...
Seneye kafam kadar poşetlere yerleştireceğim tohumlarımı, sonra etiketleri poşetin hem içine yerleştirip hem üzerine ayrı ayrı yapıştıracağım. Mümkün olursa İstanbul'a taşınacağım
Arkadaşların dediği gibi, olan olmuş artık önümüzdeki maçlara bakacağız