![]() |
|
![]() |
#302 | ||
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Eğer yardıma ihtiyaç varsa, ben ablamla birlikte gelip yardım etmeye hazırım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Hepinize gerçekten teşekkür ederim. Tahmin edebiliyorum gerçekten yorucudur. Güler abla ve diğer ekipte kim olduğunu bilmediğim eminim başka kişilerde vardır. Elinize kolunuza sağlık dert görmeyin... Hepinize minnettarız ^^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2016
|
iyi çalışmalar.foruma bugun uye oldum şuan tohum talep edebilirmiyim acaba süre bittimi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
/
Giriş Tarihi: 20-09-2015
|
gurbuz26 süre bitti gelecek yıla kısmetse |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Peki sayın Poizer yardımcı olmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Moderatör
|
Sizler seçimlerinizi yaptınız, göndereceğiniz tohumları paketleyip gönderdiniz, şimdi bizim cenahta olanları size anlatayım. ![]() Koliler malina'ya geldi de geldi. Dağ gibi yığıldı, bir an evvel işe başlamalıyız dedik ve kolları sıvadık. Hemen sarı baloncuklu zarfların siparişini verdik, meyveliTepe'nin gönderdiği adresleri bastırıp, zarflara yapıştırdık. 177 tane zarf hazırlandı. malina'nın iki odasının her tarafına alfabetik sıraya göre zarfları yerleştirdik. Kimileri masada kimileri koltukta kimileri yatak üzerinde hatta ütü masasında bile yerlerini aldı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Moderatör
|
Ekrana 4902 barkod geçirmişiz. Bu arada birbiri ardına çaylarımızı içtik, öğle yemeklerimizi de tohum poşetleri arasında yedik. Dört gün boyunca hızlı ve yorucu bir çalışma yaptık ama şükürler olsun gelen bütün kolilerin içinden çıkan tohumlar ilgili zarfların içine yerleşti. Sanırım beklenen bir koli kaldı onun da tasnifi yapıldıktan sonra zarflarınız kargoya verilecek ve sizler heyecanla beklediğiniz tohumlarınıza kavuşacaksınız. Etkinliğin mimarı meyveliTepe'ye, etkinliğe katılan bütün arkadaşlarıma, emeği geçen herkese, OzlemA, Zafer İnandıklı ve eşi Nilgün hanıma teşekkürü borç biliyorum. Teşekkür ediyorum çünkü heyecan ve zevkle çalıştık ve biliyorum ki böyle güzel bir etkinliği başka hiç bir yerde bulamazsınız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2015
|
hepinizin eline yüreğine sağlık!!! ne büyük emek !!! saygıyla eğilip heyecanla bekliyoruz :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Ben de yaptığınız etkinliğin fotoğraflarını izlerken bir o kadar duygulanıp eşime gösterdim.Ellerinize sağlık .Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim. Düzenleyen esgül73 : 03-02-2016 saat 21:38 Neden: Noktalama işareti |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Birkaç güne çok detaylı istatistikler yayınlıyacağım ama hızlı bilgi olarak, 60 paylaşımcının, -bazı çeşitlerin birden fazla paylaşımcı tarafından paylaşıldığını belirterek-, toplam 625 çeşit tohum paylaştığını söyleyebilirim. Fiilen dağıtılanları ise barkod'lardan okunan nihai bilgi geldikten sonra söyleyebileceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Emeği geçen herkese teşekkürler. Yaptığınız iş gerçekten çok kutsal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Ellerinize sağlık, epey yorucu bir çalışma oluyor hakkınızı helal edin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2013
|
aslında sizleriçin söylenecek yeterli cümleyi bir araya getirmek çok zor. yaptıgınız bu çalışmaya verdiğiniz bu emege ve özveriye söylenecek söz bulmakta zorlanıyorum hepinize o kocaman kalbinizden çıkan bu şahane oluşum için teşekkür ederim. iyiki böylesi güzel bir ailenin bireyleri olmuşuz sagolun allah eksikliğinizi vermesin. saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
/
Giriş Tarihi: 20-09-2015
|
hepinizin eline yüreğine sağlık.Rabbim kolaylık versin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
|
Ben de on tane paket hazırlamanın ne kadar zor olduğunu düşünüyordum. Sizi görünce "hiç sesini çıkarma" dedim kendi kendime ![]() ![]() ![]() Elinize, emeğinize sağlık. Emeği geçen, destek veren herkese sonsuz teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, kibar ve nazik teşekkür mesajlarınızı okumak beni mutlu etti, teşekkür ederim. Yaptığımız çalışmaları size aktarmamdaki maksat " bakın biz de böylesine çalıştık" demek değildi, inanın biz de keyifle yaptık vazifelerimizi. Aynen arkadaşımız dagsa reklam'ın " iyiki böylesi güzel bir ailenin bireyleri olmuşuz " cümlesinde yazdıklarını hissettiğimiz içindi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Ağaç Dostu
|
Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... 625 çeşit tohum hazine değerinde, dile kolay 625 çeşit binlerce minik tohum poşeti ve kim bilir kaç adet tohum eder. Paylaşımcılar tarafından özenerek gönderilen bu tohumların, nasıl derlendiğini fotoğrafta dahi görmek çok güzel. Emeğiniz hem büyük hem kutsal, tekrar teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2012
|
Tohum paylaşım etkinliğinde emek ve özveriyle çalışan arkadaşlara teşekkürler.Ellerine ve yüreğinize sağlık,hakkınızı helal edin,sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Ben de emeği geçen herkese çok tesekkur ederim. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2015
|
Teşekkürler Gönül Dostları :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2015
|
Ben de emeği geçen herkese çok tesekkur ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Emeğinize sağlık, nasıl bir özveriyle çalıştığınızı tahmin edebiliyorum, bir o kadarda özenli olduğu fotoğraflardan belli oluyor bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|