View Single Post
Eski 30-01-2016, 10:54   #247
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Herkese Günaydın...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Günaydın, dün Foruma giremedim; Ozlem A ve Zafer İnandıklı ile buluşup malina'ya gittik.
Sizlerden gelen tohumları tasnif etmeye başladık.
Sağ olsunlar bazı arkadaşlar minnacık poşetlere tıka basa doldurmuşlar tohumları, barkotları okumak o kadar zorlaştı ki poşetlerdeki tohumları boşaltıp yeniden doldurmamız gerekti, sanırım bu naylon poşetlere de bir standart getirmemiz gerekecek, ama bazı arkadaşlar da o kadar düzenli yapmışlar ki parmak ısırttılar adeta.

Güzel bir çalışma yaptık dün, çay ve ikram servisi de çok güzeldi. Bu arada sizlerin yaşadığı heyecanı da tatmak iyi geldi bizlere. Bu yüzden işe devam diyoruz......
Tohum paylaşım etkinliğine ben bu sene ilk defa katıldığım için geçmiş senelerde nasıl geçtiğini bilmiyordum. Bu sebeple poşetlememi yaparken geçmiş yılların etkinlik mesajlarını karıştırdım ve benim kullandığım boyuttaki poşetlerin kullanıldığını gördüm. Benim poşetlerim zorluk çıkaranlardansa çok üzüldüm, bilseydim tohumları daha büyük poşetlere koyardım ki onları bulmak benim için daha kolaydı...

Kaç senedir bu etkinliğin yapıldığını bilmiyorum. Niçin daha önce poşetlere standart getirilmedi ki. Kendi adıma söylüyorum, ben sadece gönüllü olarak güzel bir etkinliğe katılmak istemiştim. Tohumların tasnifinin bu kadar zorlayıcı olduğunu bilseydim emin olun bu etkinliğe katılmak istemezdim...

Böyle güzel bir organizasyona gönüllü katılan arkadaşlarımızın serzenişini işitmek beni üzdü, her ne kadar itham edilen kişilerin arasında olsam da olmasam da...

Saygılarımla...

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön