Gece,
Aptala(!) malum olurmuş, aşağıdaki maddeyi bu tür durumları öngördüğüm için yazmıştım (yeni eklemedim, kuralları okuyanlar şahittir) ama hukuk dili kullanılmadığı için tam anlaşılmıyor olabilir. Herkesin anlayacağı biçimde yazılmasına yardımcı olur musun?
Alıntı:
H. Yönetim
Forum kurallarının güncellenme ve yenilerinin eklenmesi hakkı ve sorumluluğu forum yöneticilerindedir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar forumda bir duyuru yazılarak bilgilendirilir. Yeni eklenen kuralları kabul etmeyenlerin, üyeliklerinin iptalini talep etme hakları vardır.
Bu kurallar metninde bazı eksikler bulunabilir, bu durum esas amacı yok saymaya ya da kuralı geçersiz ilan etmeye neden olamaz.
|
1. paragraf, bazı arkadaşların önerdiği, "önce kuralları yazıp, sonra oy verici spam üyeleri devre dışı bırakırız" görüşünü destekliyor gibi görünüyorsa da, orada söylenmek istenen bu tür durumları kapsamıyordu. Onlar başka tür kurallar içindi... Mesela; "Bundan sonra, forum üyelerinden birini referans göstermeden foruma üye olunmayacaktır"
Bu tür durumlar için 2. paragraf eklenmişti. "
Bu kurallar metninde bazı eksikler bulunabilir"
"Bu durum esas amacı yok saymaya ya da esas (etik, yazılı olmayan) kuralları geçersiz ilan etmeye neden olamaz." Tüm ihtimalleri akıl edip, yazamayız gibi cümleler kurmak komik olacağı için, o kadar yazıp geçmiştim...
agaclar.net Forum Kuralları