View Single Post
Eski 09-06-2009, 11:06   #110
aykutince
Ağaçsever

aykutince's Avatar

Giriş Tarihi: 21-01-2009
merhaba arkadaşlar
uzunca bir forum okuma sonrasında bende iki çift kelam edeyim dedim
oy kullanırken zaten bir çok kriter düşündüm
en güzel çiçeğe mi; yoksa en güzel çekilmiş çiçeğe mi
en nadide çiçeğe mi, yoksa benim en çok sevdiğim türün en güzel örneğine mi oy vermeliyim diye finale kalamayan bir çok çiçeği daha çok beğenmiş olamama rağmen finalde olduğu için girdap a oy verdim
bu oy verme esnasında NORMAL OLARAK mesaj sayısına **** kişinin nickine **** memleketine dikkat etmedim.
şöyle düşünüyorum
- bence kurallar yarışma başladıktan sonra kesinlikle değişmez
moderatör arkadaşlar zaman zaman müdahale etmek zorunda kalıyorlar ancak bernce yarışmanın belli olan kurallarına müdahale etmek buna dahil olmamalı. Karar verilmesi güç bir konu ama ben şöyle bir kar zarar tablosu yapıyorum. eğer kötü niyetli ise ve kazanırsa kaybettiğimiz belki bir hediye olacak, ama eğer iyi niyetli ise sitemize kendince katkıda bulunacak bir ARKADAŞ kaybetmiş olacağız hesap iyi yapılmalı
bende siteye yeni girdiğimde mesajımda marka kullanmak hatasına düşmüştüm ancak mesajım tamamen silindi. biberlerim için yardım çağrısı yaptığımda forumda en uygun noktaya konuşlandırılıncaya kadar biberlerim ölmüştü. yani demek istediğpim yeni iken bazen yanlış işler olabiliyor. herşey zamanla ya düzelir ya da yokolur. hesabı iyi yapmalı Sevgiyle kalalım

Düzenleyen aykutince : 09-06-2009 saat 12:20 Neden: yanlış anlaşılma nedeniyle
aykutince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön