08-06-2009, 10:22
|
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2009
|
Arkadaşlar görüyorum ki ben derdimi anlatamamışım. Ben sadece hangi kurala dayandırılarak yarışma dışı bırakılıyorum bunu öğrenmek istiyorum. Yarışma kurallarına aykırı bir davranışım olmadığı halde hangi gerekçeyle yarışma dışı kalıyorum? Sadece yeni üyeler bana oy verdi diye mi? aynı şartlara sahip değilmiyiz? diğer üyelere de oy veren yeni üye yok mu ya da olamazmıydı? insanlar oy kullanamayacaksa niye oylama yapıyorsunuz? Ben bana tebliğ edilen ve kabul ettiğim şartları baz alırım. bana kimse işte böyle bir durumla karşılaşmamıştık, kuralları değiştireceğiz falan diye birşeyler söylemesin. ben yarışmaya katıldığım andaki ve bana tebliğ edilen kuralları bilirim. içinizde hukukla iştigal eden arkadaşlar var özellikle onlara soruyorum lütfen duygusallığı bir kenara bırakıp hukuk adamı sıfatıyla bana cevap versinler; ben bu olayda madurmuyum değilmiyim? yarışma dışı bırakılmamamın dayanağı var mıdır? yoksa keyfimidir? (Lütfen bunu yarışma kurallarını okuduktan sonra cevap versinler tabi dün gece değişmediyse..)
|
|
|