09-06-2009, 11:24
|
#11
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
|
Alıntı:
Çünkü Emre_Kitiş'de haksızlığa uğradığını düşünüyor, mağdur edildiğini düşünüp, inanıyor. Ben de böyle olduğuna gerçekten inanıyorum.
Yorum farkı olabilir, doğru bildiğini, ne olursa olsun savunma duygusallığı olabilir, genç olabilir, forumu iyi incelememiş olabilir.
|
İyi niyetle böyle olduğunu düşünelim, peki iyi niyetle karşı tarafı mağdur ettiğini niye düşünmüyor veya düşünemiyor? Bir oy fazla kullandırmak, karşı taraftan bir oy çalmaktır. Hayır bu iyi niyet veya haksızlığa uğradığını düşünmek değil, bu tatlı su kurnazlığıdır.
Forumu okumaması, forum kurallarını bilmemesi, üçkağıtcılık serbesttir, uygundur anlamını taşımaz. Bu 8-10 yaşların da biri değil, Site yöneticiliği yapmış biri, Bu kadar hatayı masumane olarak yaptığına inanmıyorum. Yemiyorum.
|
|
|