agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Fotoğraf Yarışmaları > 2009
(https)

Anket Sonuçlarını Göster: Anket kapatılmıştır
Emre Kitiş - Girdap 34 35.79%
limon - Mor Yaban Asması 37 38.95%
Mehmet Eskizara - Bahçemdeki Papatya 6 6.32%
Sevil - Güngüzeli 10 10.53%
yellowhulk - Bahçemin Gülü 8 8.42%
Oy Verenler: 95. Bu ankete oy veremezsiniz

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-06-2009, 11:30   #1
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 08-07-2008
Galeri: 80
Tamam sayın gece. Sizin düşündüğünüz gibi düşünelim. Daha güzel olacak.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2009, 12:06   #2
Ağaçsever

aykutince's Avatar

Giriş Tarihi: 21-01-2009
merhaba arkadaşlar
uzunca bir forum okuma sonrasında bende iki çift kelam edeyim dedim
oy kullanırken zaten bir çok kriter düşündüm
en güzel çiçeğe mi; yoksa en güzel çekilmiş çiçeğe mi
en nadide çiçeğe mi, yoksa benim en çok sevdiğim türün en güzel örneğine mi oy vermeliyim diye finale kalamayan bir çok çiçeği daha çok beğenmiş olamama rağmen finalde olduğu için girdap a oy verdim
bu oy verme esnasında NORMAL OLARAK mesaj sayısına **** kişinin nickine **** memleketine dikkat etmedim.
şöyle düşünüyorum
- bence kurallar yarışma başladıktan sonra kesinlikle değişmez
moderatör arkadaşlar zaman zaman müdahale etmek zorunda kalıyorlar ancak bernce yarışmanın belli olan kurallarına müdahale etmek buna dahil olmamalı. Karar verilmesi güç bir konu ama ben şöyle bir kar zarar tablosu yapıyorum. eğer kötü niyetli ise ve kazanırsa kaybettiğimiz belki bir hediye olacak, ama eğer iyi niyetli ise sitemize kendince katkıda bulunacak bir ARKADAŞ kaybetmiş olacağız hesap iyi yapılmalı
bende siteye yeni girdiğimde mesajımda marka kullanmak hatasına düşmüştüm ancak mesajım tamamen silindi. biberlerim için yardım çağrısı yaptığımda forumda en uygun noktaya konuşlandırılıncaya kadar biberlerim ölmüştü. yani demek istediğpim yeni iken bazen yanlış işler olabiliyor. herşey zamanla ya düzelir ya da yokolur. hesabı iyi yapmalı Sevgiyle kalalım

Düzenleyen aykutince : 09-06-2009 saat 13:20 Neden: yanlış anlaşılma nedeniyle
aykutince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2009, 12:24   #3
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
Çünkü Emre_Kitiş'de haksızlığa uğradığını düşünüyor, mağdur edildiğini düşünüp, inanıyor. Ben de böyle olduğuna gerçekten inanıyorum.

Yorum farkı olabilir, doğru bildiğini, ne olursa olsun savunma duygusallığı olabilir, genç olabilir, forumu iyi incelememiş olabilir.
İyi niyetle böyle olduğunu düşünelim, peki iyi niyetle karşı tarafı mağdur ettiğini niye düşünmüyor veya düşünemiyor? Bir oy fazla kullandırmak, karşı taraftan bir oy çalmaktır. Hayır bu iyi niyet veya haksızlığa uğradığını düşünmek değil, bu tatlı su kurnazlığıdır.

Forumu okumaması, forum kurallarını bilmemesi, üçkağıtcılık serbesttir, uygundur anlamını taşımaz. Bu 8-10 yaşların da biri değil, Site yöneticiliği yapmış biri, Bu kadar hatayı masumane olarak yaptığına inanmıyorum. Yemiyorum.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2009, 13:00   #4
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
eğer kötü niyetli ise ve kazanırsa kaybettiğimiz hepi topu bir hediye olacak, ama eğer iyi niyetli ise sitemize kendince katkıda bulunacak bir ARKADAŞ kaybetmiş olacağız hesap iyi yapılmalı
Çok özür dilerim ama katılamayacağım, " hepi topu bir hediye olacak" iyi niyetlerin sonucu "küçük gemicikler" oluyor, hatanın küçüğü büyüğü olmaz, hata hata dır.
Bizler katkılarımızı bir kazanım bir hediye uğruna vermiyoruz, Bu şekilde ki katkılarıda (Şahsen ben)istemiyorum. Haksızca adaletsizce kazanımlar elde ederek sizlere katkı veriyorsam bunu almayın. Zira yarın sizden gemicikler de isterim haberiniz olsun.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2009, 13:17   #5
Ağaçsever

aykutince's Avatar

Giriş Tarihi: 21-01-2009
sayın lilium benim oradaki hepi topu ifadem diğer taraftaki kaybın daha büyük olacağı düşüncesiyle idi öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ancak şunu düşünüyorum hiç bir kural insanların niyetlerini temizlemeye yetmez. yeni kurallar koysak 50 mesaj mecburiyeti bile getirsek inanın bu kötü niyete engel olamaz. Ancak doğru düşünmeyen insanlar eğer öyle ise zaten uzun süre aramızda barınamazlar. öyle güzel bir ortamımız varki bence bunlar gereksiz kaygılar

aykutince Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025