agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Fotoğraf Yarışmaları > 2009
(https)

Anket Sonuçlarını Göster: Anket kapatılmıştır
Emre Kitiş - Girdap 34 35.79%
limon - Mor Yaban Asması 37 38.95%
Mehmet Eskizara - Bahçemdeki Papatya 6 6.32%
Sevil - Güngüzeli 10 10.53%
yellowhulk - Bahçemin Gülü 8 8.42%
Oy Verenler: 95. Bu ankete oy veremezsiniz

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-06-2009, 14:20   #11
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yapılma ihtimali olan tüm üçkağıtları düşünüp, nasıl kural olarak yazabiliriz?

Diyelim bundan ders aldık ve yazdık.

Şimdiden, "son 5'e kalan yarışmacılardan biri, son 5'e kalan yarışmacılardan diğerini yarışma dışı bırakmak için, kendine değil, diğerine oy verecek son dakika üyeleri oluşturursa..." ihtimalini akıl edip, bunu kural olarak mı yazmalıyım. Buyurun, siz bu cümleyi toparlayıp kural cümlesi haline getirin

Oy verenlerin isimleri belli, bir boş zamanınızda diğer üyelere oy verenleri kontrol edip bir liste hazırlarsanız sevinirim...

Aynı anda ikisinden birden nasıl rahatsız olunuyor?
Bunu sormanız bile neden rahatsız olduğumu açıklamıyor mu? Çok daha sessiz , bu kadar polemiğe girmeden sorun çözülebilirdi.
15 yılı aşan bir süredir internet kullanıcısıyım, ilk kez bir siteye üye olup aktif kullanıcı oldum. Sitemizde böylesi bir durumun oluşması rahatsız etti, hepsi bu.
Diğer konuda 0 mesajlı kullanıcıları belirlemek için yardımcı olmamı istemişsiniz. Seve seve yaparım. Hep aklımdan site için ne yapabilirim diye geçiyordu. Aklıma gelen ilk şey gece nöbeti tutarım demek oldu ama burada gerekmiyor. Bilgisayar kökenli bir insanım. Bitkiler konusunda hiç bilgim yok. Sitemizden öğrenmeye çalışıyorum. Türkçeyi doğru konuşup, yazmaya çalışıyorum. Belki foruma gelen mesajlarda "düzeltme" konusunda da yardımcı olabilirim. İngilizcem teknik konularda oldukça iyi (ODTÜ mezunuyum) ama zirai terimleri bilmediğim için çeviriye talip olamadım.
Bu sayfayı son kez bakıp bir daha açmamayı düşünüyorum. Hiç açmamış olmayı dilerdim.

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025