![]() |
4 Yıldır uğraşıyorum, bir tane de öldürmşlüğüm var.
Ölür korkusuyla 2 adet yedek yaptım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bahar başında diktiğim ve nisan sonu kardan dolayı donan yeni türüm: Rubus Odoratus tekrar canlandı :D
|
Alıntı:
Pek nazlı çıktı, yaşamadı. Benlik olması için bir dönüm de hafif meyilli arazi lazım, mümkünse kuzeye meyilli :) Gerisini ben zaten biliyorum, konuyu hatmedeli çok oldu :D |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Ahududu hastası olan arkadaşlara 'Framberry' isimli ahududu aromalı ve kokulu bu çileği tavsiye ediyorum. Yetiştirmesi çok kolay ve fazlaca kol atıyor. :p 3. fotoğraftaki miniklerde hanımeli kokulu dağ çileklerim. :D
|
Ne kadar soğuka karşı dayanak li kış şartlarında
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Siyah ahududu fotoları.
|
yok ahdudu ıcın sormustum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Siyah ahududu fotoğrafları.
|
Sayın bari, mahsullerinize Allah bereket versin, maşallah. 1609 2. fotoğraftaki avcunuzdaki iri pembe böğürtlenin cinsi nedir aceba ?
|
Alıntı:
|
Kırmızılarım çok karıştı. 8-10 tür birbirine girdi. Siyah olan Rubus leucodermis. Ufak gözükenlerde yine siyah rubus occidentalis. Vahşi türler.
|
Karaka Böğürtleni
3 Eklenti(ler)
Karaka yılın ilk mahsulleri :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Koleksiyon 2
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mütevazi bir koleksiyon da benden olsun
|
5 Eklenti(ler)
Ahududu ve üzümsü meyvelerden sayın Bari ve yasinmetin kadar çeşidim olmasa da az az toplamaya çalışıyorum. Muhtemelen gelecek yıl çok daha iyi olacaklar sanırım.
Siyah ahududu bu yıl bir tane oldu. Nedense yaprak rengi çok açık görünüyor. Tür özelliği mi bilemiyorum. Eklenti 566211 Bir bölgeyi üç sıra burada bulunan üreticiden ilkbaharda aldığım kırmızımsı ahududularla doldurdum. Şu anda gelecek yıl ürün verecek yeni sürgünlerini verdiler. Muhtemelen bu yıldan çok daha güzel olup o bölgeyi kaplarlar. Eklenti 566212 Eklenti 566213 Eklenti 566214 Eklenti 566215 |
4 Eklenti(ler)
Bunların tam köşesine bir tane dikensiz böğürtlen dikmiştim. Onun yerini de değiştirmem gerekir diye düşünmeye başladım.
Eklenti 566216 Bir tanıdıktan benim için tepe daldırması yaparak almış olduğum iki tane dikensiz böğürtlenin bu yılki anaç halini görünce tek bir kökün bu kadar büyümesine şaşırdım. Tabi bende bu kadar büyümesi pek mümkün değil. Her ikisinin de şimdilik gelişmesi iyi. Oldukça iyi köklenmişlerdi. Hazır almış olduğum dikensiz böğürtlenler belki küçük olduklarından bu kadar büyük böğürtlen vermemişlerdi. Bu yıl olmasa bile gelecek yıl muhtemelen kıyaslama durumum olacak. Eklenti 566217 Eklenti 566218 Eklenti 566219 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025