![]() |
Alıntı:
|
Evet dikensiz bir çeşit daha var,onun yaprak ve çiçek yapısı daha farklı o henüz çiçek açmak üzere resmini birkaç güne yüklerim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Ithaller beyaz çiçek açtı bende. Belki hepsi değil ama. Japon Ahududu da tomurcuk verdi 15 gündür açar diye bekliyorum. Eklenti 555996 Artık açsın :) |
Offf, güzelliğe bakın ya. Çiçek tomurcuk yapısı, dikenleri bir başka güzelmiş bunun. Çoğaltma listesinde değil mi bu da?:D
|
Alıntı:
Dipten sürerse tabi ki paylaşıma açık. Daha geleli 2 ay oluyor, İstanbul Bauhaustan anca bunu getirtebildim. |
Domatesleri dikmek için büyükçe kovalara toprak doldurdum ve yumuşaması için su verdim, bir kaç gün sonra o topraklar kurumaya başarken domatesleri şaşırtacaktım fakat birde baktım saksının tam ortasında küçük bir böğürtlencik merhaba diyor bana :o küçükce bir saksıya aktarıp balkona koydum.. Balkonda böğürtlen nasıl olur bilmiyorum ama hoşuma gitti bu bebekcik.
|
Merhabalqr hollanda boduru ahududu aldım ama saksıda yetısmeye uygunmudur balkonda bırde soguk ıklımlere dayanaklımıdır
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saksıyı şöyle 60-70 litre olacak şekilde ayarlarsanız olur tabi. Ufak saksıda verim alamazsınız. Bir ara topraksız olarak yetiştiren arkadaş vardı. Hatta başlık bile olmalı. |
Bu durumda sürekli olarak gübre takviyesi vermek gerekiyor http://www.agaclar.net/forum/topraksiz-tarim/7823-4.htm
|
1 Eklenti(ler)
Iki Yıldır büyütüp sabırla bekledim - Bedford Giant tomurcuklandı.
Saksıda, bulunduğu yeri severse sonbaharda toprağa geçireceğim. Eklenti 557261 Meyve verecek gibi :) |
1 Eklenti(ler)
Ahududu meyveleri olgunlaşmaya başladı.
|
2 Eklenti(ler)
Dikensiz böğürtlen,çok hızlı gelişiyor,ikinci senesinde meyve tutmaya başlıyor.
|
Sayın jezebel bu Bedford Giant nerden temin ettiniz? Karaka veya Giant Black fidesi tohumu çeliği temin edebilecek olan varmıdır acaba ücret mukabilinde...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sarı ahududumun ilk meyveleri tadı çok güzel hoşuma gitti iyi ki almışım.
|
5 Eklenti(ler)
Ahudu ve böğürtlenlere yaptığım çardak.
|
Maaşallah, tel sistemini de eklemeniz iyi olmuş. O çardak bile bunca yükü kaldıramaz yoksa:))))
Genelde de mahsul bu yıl biraz daha bol mu oldu ne? Taze tüketim dışında hem reçel yaptık hem de bol bol suyunu sıkıp içtik. |
Alıntı:
Nefismiş:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...62&oe=55E887E4
Siyah ahududum bol meyveli, yeni sürgünlerde güçlü geliyor ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tabi ki görüşelim. Karaka meyve aldınız mı, kuzey ankara şartlarında o meşhur büyüklüğe ulaşıyor mu merak ediyorum. |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bedford Giant
Eklenti 560155 Hadi maşallah. Alışsın artık şu Izmire :) Bu arada iki yedek ürettim. Umarım tadı güzeldir. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025