![]() |
Biz reklam yaparken siz yola çıkarttırıp kavuşmuşsunuz bile. Pişman olmayacaksınız, güle güle büyütün.
|
Alıntı:
|
Yeni gelen Reuben cinsi böğürtlenimi ve Erica cinsi ahududularımı, Tayberry ve Loganberrymi dün dikmiş olmam ne şans.
Bu gün yağmur çok şiddetli. |
böğürtlene ne tür bitkiler
böğürtlene ne tür bitkiler aşılanılabilir bu konuda yardım .lütfen dostlarım.
|
Böğürtlen ve ahududuya aşı yapılamıyor maalesef.
|
Yeni böğürtlen türü olan Blackberry Navaho® Bigandearly
https://www.youtube.com/watch?v=IpNQcOQRne8 Erken ve büyük meyve anlamına gelen bir adı var. Aklımda kalmıştı, aldım sonunda. |
|
1 Eklenti(ler)
Yeni böğürtlenim geldi.
Blackberry Navaho® Bigandearly® Hoşgeldi. Kargoda sürmeye başlamış sıcağı görünce.:) Eklenti 594715 Hemen dikilecek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Uctan daldirma yaptigim tum dikensiz bogurtlenleri artik ozgurlestirdim.
Kendi kanatlari ile yasama devam etsinler.. |
1 Eklenti(ler)
Sn Jezebelden gelen Erica ahududu çok hızlı davranıp filizlendi. Reuben böğürtlen de oldukça iyi gelişiyor, onu da çiçeklenirse resimleyeceğim:)
|
1 Eklenti(ler)
Reuben' in çiçeklenmesini bekleyemedim:)) Yan dallanma oranı çok fazla olan bir tür gibi.
|
1 Eklenti(ler)
Tayberry tohumlarının soğuklama ihtiyacını giderilmiş gibi görünüyor, bakalım gelişimleri nasıl olacak.
|
O dallarda çiçekler ve de meyve olacak.
Etiket bana yeni gelen Reuben'den :) Bir kök daha aldım da :) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
geçen hafta böğütlen uyanmış. ahududular uyuyordu. ahududular ne zaman uyanır?
daha zamanımı var? |
Bizim burada her ikisi de yeni sürgün veriyorlar. Hatta böğürtlenler çiçek tomurcuğu oluşturmuşlar bile. Kuruma gibi şüpheniz varsa gövdeyi tırnakla azıcık kazıyın, yeşil renk var mı bakın.
|
Alıntı:
bursa karasalıyla izmir bi 15 gün atar. demekki bizimde yakında bitkiler yeşillenmeye başlar. |
Ahududular uyanması lazım. Bende uyanmayan tür kalmadı.
|
Alıntı:
acaba köklerinimi çürüttük saksıda ? |
5 Eklenti(ler)
Reuben de geri kalmadı
Eklenti 599455 Eklenti 599456 Eklenti 599457 Bigandearly bu kadarcık zaten Eklenti 599458 Eklenti 599459 Tat, koku ve büyüklük kıyaslama şansımız olacak gibi :) |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar merhaba, asla nazarım değmez, emeklerinize sağlık, hepsine maşallah :)
Sizlerinki ahududu, böğürtlen ise bunlar ne? Sap gibi dikiliyorlar, 1-2 minik göz dışında tık yok. Daha önce ahududu yetiştirmedim, ilk kez tanıştım fidanları ile. Saygılar |
Uzaktan ahududuya benziyorlar. Eğer öyle ise bir saksıya 3 kök biraz fazla olmuş.
|
1 Eklenti(ler)
Erica çiçekte:)) Aksu pembesinde henüz tomurcuk yok.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çiçek tomurcukları oluştuğunda yakından bir resim daha isteriz. Az da olsa meyvesini görürsünüz büyük ihtimalle.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025