![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
Sayın ferr1; Goji berry ile yatıp kalkan birisi olarak söylediklerinize katılmıyorum. *Pencereönlerinde yetişmesi zor, *Balkonda yetişmesi ise belki ilk 2-3 yıl için uzun süreli ve normal ağaç şeklini aldırarak balkonda yetişmeside zor. *Düzenli olarak günde bir avuç içi kadar yiyiyorum uzunca bir süredir. Akrabalarıma ve çevremdeki dostlarımında yemesini sağlayıp fikirlerini alıyorum. Şeker hastalarında bir değer artışı sağlamıyor. miğde bağırsak sorunu olanlarda %100 faydalı, Uyku ile probleminiz varsa yatmadan önce yediğinizde rahat uyuyorsunuz, bunlar çevremde düzenli tüketenlerin söyledikleri faydalar. ****** bilimsel araştırma yapılırsa çok iyi olur * özelden mesaja atın ankaranın neresindeyseniz bahçenizi ziyarete geleyim. Ağaç şeklini almalı ve dikim aralığına dikkat edilmeli ileriki dönemde bahçeniz çalı formatında dikenli dallarla dolu hale gelmesini istemiyorsanız. ** EN UYGUN GOJİ BERRY ÜRETMEK İÇİN BULUNDUĞUMUZ BÖLGEYE UYUM SAĞLAMALI, VERDİĞİ MEYVELERDEKİ ARAMO, İRİLİK... v.b ÖZELİKLERİNİN EN UYGUNUNUN BELİRLENİP ÜRETİM YAPILMALI AĞACIN TOHUMUDA FİDANIDA ÇOK KOLAY YETİŞİYOR AMA EN İYİYİ ARAYIŞIMIZ... |
|
|
|
|
![]() |
|
|