![]() |
Alıntı:
|
Cezbediyor Abla :)))
Bende bu sayfalar yüzünden Taner abiden bir kutu dolusu kaktüs ve succulent siparişi verdim. :)Allah sonumuzu hayır etsin. Artık sayfalara bakmamayı bile düşünüyorum.:)Yoksa bunun sonu yok :) Selamlar Sevgiler ... |
Alıntı:
|
:cool::cool::cool:
|
Sayın zenfree, bu güzellik karşısında ne yazacağımı şaşırdım inanın. Siz ve kaktüs seven arkadaşlar sayesinde yeni yeni bu başlığa odaklanmaya başladım. Bu kadar ilgi duyabileceğim hiç aklıma gelmezdi.
Bu harika güzellikleri paylaşan ellerinize sağlık. |
Sevgili zenfree Gymnocalycium çok tatlı maşallah...
|
Alıntı:
|
Sayın burak alkan teşekkür ederim.
|
2 Eklenti(ler)
|
Süper ötesi bir güzellik. Beşincide açarsa gövdesi görünmeyecek. İkiside çok güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Ve hayran hayran fotograf çekerken yemeği yaktım.:o
|
Büyük düşün diye boşuna dememişler. Ailecek resimlerin bir ucundan yersiniz :))) Sıradaki çiçeklileride görmüş olduk bu arada.
|
3 Eklenti(ler)
Dört çiçek açtı. Bir tanesinin rengi daha pembe.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek yaprakları güneşte ipeksi veya saten görünümünde. Gölgede daha farklı. Mucize gibi.
Eklenti 207560 Gölgede böyle görünüyor. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 207561 Eklenti 207562 |
1 Eklenti(ler)
Akşama doğru yapraklar tekrar kapanmaya başladı.
|
hayranlıkla baktım resimlere,maşallah
|
İşte bu! Mükemmel bir bitki. Sevgili zenfree ne mutlu size, kaktüsünüz çok güzel çiçeklenmiş. Bende de 18 tomurcuklu bir Sulcorebutia var. Merakla çiçeklerin açılmasını bekliyorum. Haydi hayırlısı.
|
Şahaneler sevgili Zenfree. Ne güzel, yemek yakma pahasına fotoğraflarını çekebiliyorsun.
Bense seninle birlikteyken aldığım üzerinde çiçek tomurcuğu olan kaktüs günlerce güzel çiçeğini sergilediği halde, ha bugün ha yarın diyerek solana kadar erteledim. Ama o bana bir sürpriz yaptı ve başka tomurcuğu yok sanırken bir tomurcuk daha patlattı. Daha açmadı ama bu kez kaçırmam. :) Hele bir tüylü minik vardı ya, onun büyüme hızına inanamazsın. Her gün görmemize rağmen biz bile şaşırıyoruz. Her yanından ahtapot gibi kollarını uzatıyor. |
Sayın zenfree kaktüsünüz hakikaten inanılmaz..çok güzel çiçeklenmiş ve çiçeklenecek birsürü tomurcuğu var..inşallah hepsini sağlıkla açar.ben de bulsam öyle bir tane kaçırmayacağım ama bulamıyorum.:(:(
|
Sevgili zenfree muhteşem bir güzellik güneşte farklı gölgede farklı bu güzellikleri paylaştıgın için çok teşekkür ederim of of of hayran kaldım....
|
Sayın zenfree sonunda açmış kaktüsünüz beşinci tomurrcuk da bugün açmıştır herhalde çok güzel olmuş.
|
Beklediğimiz fotoğraflar geldi sonunda. Beklemeye de yemeği yakmaya da değer. Yeni bir tencere yemek daha yapmak hemen, ama bu kaktüsün yeniden açması daha uzun zaman alacak Canın sağolsun kaktüslerin sağolsun...
|
Tomurcukların efendisi çiçekten taç takmış gibi:) Harika fotoğraflar, hayran hayran tüm kareleri inceledim. Büyüteç altındaki ayrı bir güzeldi. Teşekkürler.
|
Sayın zenfree gymno.lar harika görünüyor. Bizler bir seferde bu kadar çok çiçek açtıramıyoruz. Sizi tebrik etmek lazım.
|
Herkese çok teşekkür ederim. En güzel çiçekler sizlerin olsun.;)
|
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Maşallah hepsi çok güzeller ellerinize sağlık.Çiçekleri üstlerinden eksik olmasınlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025