![]() |
Bayılıyorum şu Sempervivumlara... Rengarenk rozetleri çok hoş duruyorlar. Almanlar uğur getirdiklerine inanıyorlarmış.
|
Almanlar öyle diyorlarsa bir bildikleri vardır, diyelim. Biz de öyle kabul edelim.:)
Bitkilerle ilgli bu tür küçük notları seviyorum. Teşekkürler Selenciğim. |
vaavv:eek: Sempervivum Red Chief bir harika
|
Vallahi yanında götür diyeceğim, ya da sağlam bir yere emanet bırak fotoğraf çeksin. Bak biz kaç kişiyiz ? Buralarda bekleşiyoruz..
Geçen yıl ben izne çıkarken Huerniamı işyerine bıraktım, bir hafta sonra geldiğimde açmamış beni bekliyordu. Alıntı:
|
Neredeyse aynısın yazacakmışım, tek fark ; vaavv yerine obaaa.
Bu güne kadar neredeydin sevgili zenfree ? Alıntı:
|
Sevgili zenfree, Sempervivum Red Chief kızıl güzellik midir tanrım:) Maaşallahhhh.
Sağlıkla büyüsünler, cok güzel hepside. |
Gerçekten de Sempervivum Red Chief çok güzelmiş harikalar . Güle güle büyüt sevgili Zenfree:)
|
Arkadaşlar çok teşekkürler. Umarım iyi bakarım.:)
Vildan Hanım, yanımda götürsem kimse garipsemez galiba. Konu bitkiler oldu mu benden herşeyi beklerler.:)))) |
Bence de yanınızda götürün.. Zira 2 hafta beklemeyecekmiş gibi duruyor :)
|
Sizler böyle yazdıkça ciddiye alıyorum ama.:))
|
Alıntı:
|
Satı Hanım çok teşekkür ederim. Kaya bahçenizi ve diğer başlıklarınızı takip ediyorum. Sedum sieboldiinizi hala unutamıyorum.:)) Bende de var ama sizinki gibi bir forma sahip değil malesef. Güler Hanım'ın deyimi ile "kıl kuyruk" gibi.;)
|
Sevgili zenfree, çok teşekkürler sedum sieboldi güneşi çok seviyor güneşte tutun güneşi görünce canlı ve çok güçlü dallara sahip oluyor, isterseniz gönderebilirim sevgiler.
|
Satı Hanım, çok teşekkür ederim. Bende bu bitkiden mevcut. Crassula ovata ile aynı saksıda yaşıyordu. Fotografı burada. Şimdi saksısını ayırdım. Sizin önerilerinizi de uygulayarak büyümesini bekleyeceğim.:)
|
Sevgili zenfree sizde ne güzeller varmış:) Nazar değmesin, hepsini güle güle büyütün:)
|
Füsun Hanım teşekkür ederim. Ben de sizin balkonunuz ve sukulentlerinizi takip ediyorum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam arkadaşınızın oğlunun bitkileri akvaryuma attı mesajınızı okuyunca şok olmuştum.:eek: Neyse şimdiki sukulentleriniz de harikalar.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Oğuzhan teşekkür ederim.
Bu sabah biraz güneş alabildi bitkilerim nihayet. |
Hasır koltuğun üzerindeki ağaç saksılara bayıldım, çok güzel. İçindekilerde tabi. Düzenlemeler çok hoş olmuş:)
|
Sevgili zenfree benimkilerin bazıları daha küçücükler:) Yine çok güzel sunumlar, teşekkür ederiz:)
|
Sukulentlerin kendi güzellikleri ile yetinmeyip, ayrı bir güzellikle sunmuşsunuz. Zevkinize sağlık Sayın Zenfree. (Sempervivumların yerini ise ayrı tutuyorum.)
|
Çok teşekkürler. :)
|
Zenfree, harikasın. Bunca zamandır durdun durdun da, turnayı gözünden vurdun :) Sunuşun da gerçekten güzel.
|
Sevgili kiraz teşekkür ederim. Aslında daha farklı bir yerleştirme düşünüyordum. Ancak güneş ve yön kısıtlıyor. Bir de kargalar. :)
Terasa koyduğum sedum sieboldi ve sedum palmeriyi kargalar kökünden çıkartmış. Bitkiler yerlere saçılmış. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Tekrar diktim ve balkona almak zorunda kaldım. Sardunyala, gazanyalara dokunmamışlar. Yeni çimlenen phloxlar sağlam. Onlar için endişelenmeye başladım. |
Eski evimdeki balkonda, acem halısını serçeler rahat bırakmıyordu, herhalde bu türlerin tadı güzel.
|
2 Eklenti(ler)
Benim büyütmediğim, üzerinde tomurcukları ile satın aldığım kaktüsümün (Gymnocalycium baldianum) tomurcuklarından biri açmış bugün. Sabah evden çıkarken baktığımda tomurcuk biraz açılmıştı. Akşam eve geldiğimde daha da açılmış. Yarın işe gitmesem mi acaba.:o
Malesef fotograflar çok net değil. |
Çok güzel... Rengi de çok hoş. Ne de çok tomurcuğu var. Yarını bilmem de haftaya bir yere gitme bence sevgili Zenfree. :)
|
En azından sevgiyle bakmak için alıyoruz. Tomurcuklarıyla bile bazı insanların hiç dikkatini çekmiyorlar. Onlar daha çok zavalı Meksikalı kaktüslerle ilgileniyor, ne şirin şeyler diye...:mad::mad::mad:
Bu arada renk çok güzelmiş.... Alıntı:
|
Lütfen çiçek tam açılıncaya kadar fotoğraflayın. Harika bir görünümü olacak. Hele iki üç tanesi birden açınca.:) Bütün tomurcuklar birlikte açılsa yaşanacak güzelliği düşünemiyorum bile:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025