![]() |
1 Eklenti(ler)
Eve döndükten sonra, diğer kaktüslerime siz de açın sizi de gezmeye götüreyim dedim.:) Ragonesii'ye de sen de arkadaşlarına nereleri gezdiğini anlat, belki onlar da heveslenip çiçek açarlar dedim. :o
Eklenti 243594 |
Sevgili Zenfree,
mukemmel çekim , çiçek mukemmel. Nutkum tutuldu... |
Sevgili lir çok teşekkür ederim.:)) Sizin gibi çok güzel fotograflar çeken birinden bunları duymak ne hoş. :cool: Aslında daha iyi çekilebilirdi görüntüler biraz flu . Makina malesef yetersiz kalıyor.
|
Sevgili Zenfree bir Ragonesii edinmenize sevindim, çok güzel bir çiçekleri yaklaşık bir 10 gün kadar açık kalıyor ;)
|
İnanmıyorum. Ne güzel bir haber.:) Bettyycim teşekkür ederim.
|
10 gün mü süper :) Hayırlı uğurlu olsun.
|
Sevgili Zenfree gezmeyi hakedecek kadar güzel açmış Ragonesii .:p
Güle güle büyütün. |
Sevgili Oğuzhan, Feriha Hanım çok teşekkür ederim.:)
|
Bayram gezisi yaramış Zenfree çok güzel çiçekleri:)
|
Evet Sevgili Günebakan yaradı. :)) Teşekkür ederim.
|
Meğer kaktüsler araba ile gezmeye çıkmayı severmişde bizim haberimiz yokmuş:D
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Zenfree,
ultrasonik dalgalar yayarak kuşlar ve diğer zarar verenleri uzaklaştıran cihazla bizim fidanlıkta karşılaştım. Bu büyük türü, sadece kuşlara yönelik olan da var. Sevgiler. |
Sayın zenfree Kaktüs sevgisi böyle oluyor demekki.Kaktüsünüzle beraber Bayram seyahatine çıkmanız çok hoş.Fakat kaktüsünüz bu sevgiye çok güzel karşılık vermiş.çiçekler ve çekimler harika sizi tebrik eder,ellerinize sağlık diyerek sağlıklı ve bol çiçekli günler dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sonbahara girerken bitkilerim keyifli görünüyor.
|
5 Eklenti(ler)
Chamaecereus silvestri açmaya devam ediyor. Gymnocalycium mihanovichii de hep tomurcukta. Diğerleri de büyümeye devam ediyor.
|
Sevgili zenfree, senin bitkilerinde benimkileri aratmayacak şekilde harikalar, buralara yolun düşerse beklerim bebeklerimi yakından görmüş olursun ;)
|
Bayram gezisine çıkmış kaktüsü de gördüm ya artık ne diyeyim bilemedim. Delikız... ;)
|
Kurban Bayramında, bu sefere evde kalıp kıskançlıktan çatlayanların hepsi inadına açacak. O zaman ne yapacaksın Sevgili Zenfree? :)
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Hepsi çok güzel..... Emeğinize sağlık.....
|
Alıntı:
Rica ederim müsaade sizin, bilakis çok memnun olurum "Bitki Delileri" başlığına taşımanızdan. Bu arada son eklediğiniz kaktüs ve sukulentler de çok güzel. Açarsanız sizi de gezmeye götürürüm demişsiniz ya, o hepsinden güzel :) Bol çiçekli günler diliyorum. |
Gül Hanım müsade için teşekkür ederim. Paylaştım.:)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Rengi ne kadar güzelmiş sevgili Oğuzhan, acaba kokusu var mı ?
|
Her güzelin bir kusuru varmış.Güzel bir atasözü :) Malesef koku yok.
|
Sevgili Oğuzhan bu güzelliği sayfamda paylaştığın için teşekkür ederim. Güle güle büyüt, sağlıklar bol çiçekler.:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025