![]() |
Hepsi birbirinden güzel.Ramazan Bayramınızı kutlarım bütün sevdiklerinizle mutlu geçrmenizi dilerim.
|
hayatimda bu kadar guzel ve garip kakyus gormedim cok guzeller.masallah.cok begendim
|
Güzel olduklarını biliyordum ama bu kadar güzel olduklarını sayfalarınızda gezerken anladım. Hepsi çok güzel maşallah. Ellerinize sağlık. Mutlu ve sağlıklı günler dilerim. Sevgiyle kalın.
|
Hepsi birbirinden harika!
Basliginizin sayfalarina teker teker bakarken,sanki bir kaktus ve sukulent serasinda dolasiyormus gibi hissettim kendimi.Bu nasil bir emek,bu nasil bir sevgi,bunlar nasil guzellikler boyle...Elleriniz dert gormesin.
Balkonunuzda sakli bir cennet yaratmissiniz,fotograflari gorunce inanamadim.Artik siki bir takipcinizim.Harikasiniz. Not:Forumda uyelerin actigi kaktus ve sukulent basliklarini yeni yeni gezmeye basladim.Anladim ki,cok sey kaciriyormusum. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
41000 kere maşallah kaktüsler harika... çiçekleri ise inanılmaz güzellikte ilk kez gördüğüm türler oldu. elleriniz dert görmesin
|
Kaktüslerinize ve çiçeklerine bayıldım,hepside muhteşemler.Büyük emekler verdiğiniz ve onların da size karşılık verdiği her hallerinden belli oluyor.Emeklerinize sağlık,bol çiçekli günler...
|
Selamlar
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Aşağıdaki 50 fotoğrafın boyutlarını ayarlamam vaktimi çok alsada bu güzel ve nadide türleri sizlerle paylaşmak istedim. Tek tek isimlerini yazamadım ama istediklerinizi sorabilirsiniz. Keyifli seyirler. |
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
5. resim yine nadide bir tür olan tüylerle kaplı Gibbaeum pilosulum.
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
İlk iki resim Conophytum lydiae diğer üç resim nadide bir conophytum olan Conophytum ratum..
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
........
|
5 Eklenti(ler)
..........
|
5 Eklenti(ler)
.............
|
5 Eklenti(ler)
Conophytum burgeri...
|
Hepsi bir birinden güzel 41 kere maşallah ;)
|
5 Eklenti(ler)
Sayın iris41 ve sayfamı gezen, beğenen herkese teşekkürler.
Türkiye'de (sanırım) daha önce forumlarda hiç eklenmemiş iki stapeliadı sizlere takdim ediyorum. Orbea macloughlinii |
5 Eklenti(ler)
Echidnopsis fartaquensis
|
Bir geldi pir geldi derler ya, işte öyle oldu. Beni çatlatmak içinde orbea ve echidnopsis. Çatlamam kardeşim merak etme ellerin dert görmesin. Güle güle büyüt, Maşşşallllah hepsinede.
|
Hepsi de olağanüstü!
|
Hepsi çok güzel insan tekrar tekrar bakası geliyor,bu arada Echidnopsis fartaquensis ın çiçeğinin son hali son karedekimi acaba,renkli bir top gibimi duruyor yoksa uçları kenerlara doğru açılıyormu?
|
Yok yok artık, ben kaktüs sayfalarını gezmemeye karar verdim, çünkü
buradaki büyük marketlere bakıyorum aynılarını bulamıyorum aklım kalıyor:) hele 1008 mesajdaki 2 kaktüs harika Ellerinize sağlık hepsi çok güzel... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Rhytidocaulon ciliatum
Forumda daha önce rastlamadığım bir bitki Rhytidocaulon ciliatum. Epeydir bende ama yeni çiçek verince resmini yüklemek istedim. |
5 Eklenti(ler)
3 farklı çiçek 3 farklı stapeliad. Üçüde aynı anda açtı.
|
5 Eklenti(ler)
Pseudolithoslar...
|
2 Eklenti(ler)
...
|
Sayın AizoceaeFAN, harika kareler bunlar. Benim Pseudolithoslarımın ikisi de malesef öldüler. Sanırım suyu daha az miktarda vermemekti hatam. Sizinkilerin resimleri ile avunmayı tercih edeceğim. Harikalar.
Dikkatimi çekti de Pseudolithos fotoğraflarının olduğu 1025 no'lu mesajda yan taraftan görünen bitki sanırım Mammillaria luethyii. Çift kök mü yoksa yavrulayıp mı bu formu aldı diye merak ettim. Bendeki aşılı halde ve bu sene ana gövdeden yavru vermeye başladı. O sebeple sordum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025