![]() |
5 Eklenti(ler)
.......
|
Sayın AizoaceaeFAN görsel şölen için çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık,sizden ricam mümkünse fotoğrafları eklediğinizde isimlerinizide koysanız,biz amatörler kaktüs türleri hakkında daha bilgilenir ve sayfanızı bir çeşit kaktüs rehberi olarakda ziyaret ederdik.
|
hangisini beğeneyim,hangisini paylaşayım,her biri birbirinden şahane.
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Yine enfes çiçekler, enfes kareler. Hakikaten "iyi seyirler" sunuyorsunuz Sayın AizoaceaeFAN.
|
Hepside göz alıcı.
|
Sayın AizoaceaeFAN bu başlığı yeni gördüm ve her sayfaya teker teker baktım. Çalışmalarınıza hayran kaldım, gönülden tebrik ediyorum. Amaçladığınız bütün nadir türleri bulmanız ve daha geniş bir alana sahip olmanız dileğiyle sevgiler.
|
5 Eklenti(ler)
Sayfama yazı yazıp takip eden herkese merhaba. Uzun bir ara verdim bu yüzden zamanında cevap yazamadığım için kusura bakmayın.
Alıntı:
Sayın PlentyPlant çok teşekkürler. Yine bir resim ziyafeti geliyor... Alıntı:
Alıntı:
Şimdi conophytumlarımdan haziran ve temmuzda çiçek verenler... |
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
Son iki resmin ilki en nadir conophytumlardan Conophytum burgeri ( kendi yetiştirdiğim tohumlar 6 aylık), son resim en nadir mesemblerden Muiria hortenseae ( kendi yetiştirdiğim tohumlar 3 aylık).
|
Özlemiştik sizi ve bitkilerinizi. Tek kelimeyle mükemmeller.
|
Nihayet bu güzel sayfayı sindire sindire takibedebileceğim:)
|
Yine çok güzel fotoğraflar tebrikler,benimde conophytumlara ilgim gittikçe artıyor yaşatabilirmiyim diye 2-3 çeşit aldım eğer bir dahaki yaza kadar bakabilirsem çeşitleri artırmayı düşünüyorum.Conophytum burgeri ve Muiria hortenseaeyi tohumdan yetiştrimeniz ayrı bir haz veriyordur size, umarım bizde başarabiliriz.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Darısı diğer mesemb severlere. |
Umarım gerçek boyutlarına ulaşırlar ve buradan paylaşırsınız,bilgi paylaşımı açısından muiria ve c.burgeri tohumdam yatiştirmedeki aşamalrdan kısaca bahsedebilirmisiniz hangi karışıma ektiniz,sulama gibi detaylar,**** bunlardan bahsettiğiniz sayfa varsa link verebilirmisiniz,ayrıca yurt dışında bitki ve tohum aldığınız güvenli, çeşit zenginliği olan sitelerden link paylaşırmısınız.
|
5 Eklenti(ler)
Kaktüs ve diğer sukulentlerimden haziran temmuz arasında çiçek açanlar...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
Hoşgeldin Kardeşim. Ellerine sağlık. Güle güle büyüt hepsinide.
|
5 Eklenti(ler)
Mustafa bey teşekkürler, Ramazanınız ve bayramınız mübarek olsun.
Sizin de sevdiğiniz stapeliad ailesinden, Türkiye'de sitemizde bir ilk olacak olan Edithcolea grandis ve muhteşem çiçeği... Edithcolea grandis |
Sizlerinde Ramazan Bayramınızı kutlar nice bayramlara sevdiklerinizle bereber sağlıklı, bereketli girmenizi temenni ederim.
Bendeki Edithcolea grandis maalesef çiçeğini göremeden öldü. Artık sizinkilerin çiçekleriyle avunuyorum. Ellerinize sağlık, muhteşem güzeller... |
Edithcolea grandisin çiçeği harika görünüyor. Desenleri ve renk geçişleri hayranlık uyandırıcı. Çiçeğinin kokusu var mı acaba? Klasik leş kaktüsü kokusu mu hakim acaba?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Balkonumdaki diğer çiçek açan bitkiler...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
......
|
5 Eklenti(ler)
.........
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025