![]() |
Alıntı:
çok güzelmiş. türünü öğrenebilir miyim |
biraz önce bende kendime sayfa açmak için girdim buraya. ama sizin lithopslarınızı ve kaktüsterinizi görünce benim 4 adet kaktüsüm ve birtürlü bir tane bile bulamayıp hayallerimde büyüttüğüm lithopslarım küserler bana. o yüzden biz biraz daha gelişip büyüyp aranıza öyle katılacağız.
harikalar yaratmışsınız tebrikler. lithops çiftliği gibi muhteşem. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi |
Sayın blgctn ismini öğrenmek istediğiniz tür tavaresia dır,netten araştırısanız farlı renklerde çeşitleri olduğu görürsünüz.
|
5 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra yeniden herkese selamlar, baharın gelmesiyle koleksiyonumun ve yeni eklenen türlerin resimlerini paylaşmaya devam ediyorum. Forumdan ayrı kaldığım süre zarfında iş değişikliği ve iş yoğunluğumdan ötürü mesajlarına cevap veremediğim herkesten özür dilerim.
Çiçek açma mevsimi ve yaprak değişim mevsimi ile Lithops resimleri... |
5 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
......
|
5 Eklenti(ler)
.......
|
5 Eklenti(ler)
........
|
5 Eklenti(ler)
Conophytumlar...
|
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
4 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
Diğer kaktüs ve sukulentler...
|
5 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
....
|
Sayın AizoaceaeFAN bu sayfaları gezmek ,fotoğrafları incelemek inanırmısınız bana en güzel bir filim seyretmekten daha hoş görünmekte,her gezdiğimde daha bir zevk almaktayım.En son fotoğraflar ise harika,ellerinize gönlünüze sağlık.Bu arada 1073
mesajdaki son fotoğrafta gözüken etobur bitki VFT.beni hayrette bıraktı.Bu etobur bitkilerin bakımı meşakkatli bir iş.Bunlarıda beraber yürütmeniz taktire şayandır.Selamlar. |
Sayın AizoaceaeFAN , döndüğünüze çok sevendim,müthiş bir koleksiyon.Lithops konusunda tecrübelerinize ihtiyacım var.Daha önce size ulaşmaya çalıştım ama uzun süredir yoktunuz.Umarım herşey yolundadır.
|
Ben kaktüs ve sukulentlere meraklı olmasam da sizin koleksiyonunuz olağanüstü ve de çok güzel. Elinize sağlık.
|
çok güzeller!
|
çok güzeller...ellerinize sağlık..
|
Alıntı:
Çok güzeller MAAŞALLAH. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Tohumdan ektiğim aralarında çok özel hibrit türlerin de bulunduğu ve yaklaşık 2.5-3 yaşındaki lithopslarım. İşyerimdeki küçük bitki koleksiyonumdan...
|
Sadece ağzım açık bir şekilde sayfalarda gezindim diyebiliyorum başkada bir şey diyemiyorum. Hayran kaldım
|
5 Eklenti(ler)
Conophytum resitali...
|
5 Eklenti(ler)
Devam...
|
5 Eklenti(ler)
Devam....
|
5 Eklenti(ler)
Devam.....
|
5 Eklenti(ler)
Devam......
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025