![]() |
1 Eklenti(ler)
Dün ve bugün öğleye kadar tomurcuk halindeki Natocactus Mueller Melchersii
|
2 Eklenti(ler)
Akşam güneşiyle birden açıverdi.
|
1 Eklenti(ler)
İki çiçek birbirine o kadar yakın ki, yapraklar sarmaş dolaş...
|
Alıntı:
Diğer ikisi harika. Pembe renk çok çok özelmiş. Bayıldım. |
Ablacım solan çiçekli echinopsis sabaha doğru açıyor öğleyin kuruyor.Sabaha karşı izlemesi çok zevkli oluyor.Sabahlamak istersen bir dene ;)
|
Gerçekten çok güzel bir pembe, ama tomurcuk büyüklüğüne göre çiçrği umduğumdan küçük oldu.
Alıntı:
|
Fatih'cim vallahi de beklerim, hele o 2. tomurcuk büyüsünde bak.:mad::mad:
Alıntı:
|
Birde kokusunu yazmayı unutmuşum.Geçen yıl benim güzel açtığında çok güzel etkileyici bir kokusu vardı.Annem kokusunu mum çiçeğinin kokusuna benzetti ama ben mum çiçeği koklamadığım için yorum yapmamıştım ;)
|
Şenlendik vallahi. Gözümüz gönlümüz açıldı. Ne çok seviniyorum böyle her sayfada ayrı ayrı güzellikler görünce.
|
4 Eklenti(ler)
Mammillaria Hidalgensis Dikensiz
Bu kez adını kendim buldum, inşallah doğrudur. Dün açtı pamuk şekeri ve akide şekeri bir arada... |
2 Eklenti(ler)
Gymnocalycium Ragonesii
Taner Bey'e teşekkürler. Küçüktü, ufacıktı. İki tomurcuk verdi ve birincisi bu gün açtı. |
1 Eklenti(ler)
Yarın da Notocactus çiçeklerini göreceğiz sanırım
|
Vildan Hanım sizin fotograflara facebook'taki gibi bir " beğen" butonu lazım.:) Çok güzeller. Son fotograf heyecan verici. Lütfen yarın işe filan gitmeyin. Başında bekleyin.:))
|
3 Eklenti(ler)
Vallahi de açtı. Akşamüzeri açılmamıştı. Ne olur ne olmaz bir bakayım diye yukarı çıktım ki ilk dört tanesi açmış, bir o kadar daha geriden geliyor. Yasemine benzer bir kokusu var.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Gece güzelleri, görümceme sevgiyle...
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
İyi ki dün akşam geç vakitte gördüm çiçekleri. bu akşam üzeri geldiğimde solmuş kapanmışlardı.
Gündüz eşimin çektiği fotoğraflar... |
Bir önceki sayfadan beri bakıyorum, Sayın Vildan Sönmez. Gerçekten harika görüntüler. Her tarafı cıvıl cıvıl yapmışsınız. İçim açıldı.
|
Ah onlar var ya onlara borçluyuz bu heyecanı. Bir gün, birkaç gün görmek için bile beklemeye değer.
Bir kaç tomurcuğum daha var açacak, yıllık izine gitmek gelmiyor içimden... Alıntı:
|
Çok güzeller. Kayan yıldızlar gibiler. Bir görünüp bir yok oluyorlar. Hayali bile insanı gülümsetmeye yetiyor.:)
|
Çok güzel şölen olmuş.İyi seyirler.
|
Vildan hanım,çiçekler muhteşem,emeklerinize sağlık
|
Vildan Hanım ellerinize sağlık, rengarenk çiçekler ve güzel,sağlıklı bitkilerinizle içim açıldı.
Dün İstanbul'un güzel havasını, sıcağı bırakıp Almanya'ya döndük. Soğuk ve kapalı havada açmak için güneşi arayan bitkilerimin tomurcuklara bakıp bakıp durdum. Nerede güneş sabah kaloriferi yaktık desem inanır mısınız:) Bu nedenle sizin başlığınız bana bugün ilaç gibi geldi. Hem hasret giderdim İstanbulla hem de güzel çiçeklerinizi izledim. Sevgiler. |
3 Eklenti(ler)
Echidnopsis cereiformis brunnea
Bir süredir foruma ekleme yapamasam da fırsat buldukçe fotoğraf çektim. Bazılarını paylaşalım. Forumdan değerli bir arkadaşımızın gönderdiği minik çeliği kaybettikten sonra Bauhausa'dan aldığım küçük boy kaktüsüm tomurcuk yaptı ve arka arkaya çiçekler açtı. |
3 Eklenti(ler)
Bendeki eski yaşlı sempervivum daha hiç açmadan kahverengiye dönüp çürümeler başlayınca sağlam kalanları yeniden ektim. Bu arada bir serada tomurcuklu görüp dayanamayıp aldığım echeveria çok güzel çiçekler açtı.
|
4 Eklenti(ler)
Şu an hala çiçekli. Yaklaşık 20 gündür çiçekleri canlılığını koruyor.
|
3 Eklenti(ler)
Asuman'ın hawarthiası ile aynı zamanda tomurcuklanan hawarthia çiçekleri
|
4 Eklenti(ler)
Son günlerde açan diğer kaktüslerim
|
Vildan hanım'cığım çıldırmış bunlar bu kadar çiçek açılırmı ne ayıp kaktüsleri açan var açamayan var dimi ama:)))))))) çok güzeller
|
3 Eklenti(ler)
Bazı sukulentlerin çiçekleri birbirine çok benziyor. 2007 de Antalya'dan caretta2nın gönderdiği 4. yılında ilk kez Haziran ortasında tomurcuklandı ve bu hafta tamamen açıldı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025