![]() |
1 Eklenti(ler)
Yuvacık sukulenti çiçeklerle kaplanıyor.
|
1 Eklenti(ler)
Güler Hanım'ın gönderdiği atlas çeliği, üzerindeki tomurcukları döktü. Sonra iki tomurcuk daha yaptı. Biri döküldü, ikincisi kurtardı, açacak...Tekrar teşekkürler Güler Hanım.
|
Çok güzel vildan hanım,ben malesef güler hanımdan gelen atlasımı kayıp etim kışın.:(
|
Harika görünüyorlar Vildan hanım'cığım yuvacık sukulentine bayıldım:)
|
2 Eklenti(ler)
Satı Arkadaşımızın getirdiği sukulent, görümcemin balkonunu daha çok sevdi, benimkini kat kat geçti, çiçekleri ile harika görünüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sukulenti Datça'dan kaktüssever arkadaşımız Eser tohumdan yetiştirmiş, hediye etti. Minik çiçekler açıyor. Teşekkürler Eser.
|
2 Eklenti(ler)
Yaprakları telgraf çiçeğine benziyor ama hafif etli, sukulent olduğunu düşünüyorum, Sevim4 arkadaşımızda da var, ikimiz de adını bilmiyoruz...
Çiçek de açarsa süper olacak... Callisia repens. Teşekkürler Güngör Salman |
Alıntı:
|
Diğer tomurcuklar hızlı büyümüyor ya da dökülecekler diye korktuğumdan bana öyle geliyor.:(
|
Alıntı:
|
Vildan hanım minyatür telgraf çiçeğinden bende de var ana bu kış kurudu şimdi birkaç dalından tekrar yeşeriyor görüntüsü gerçekten çok güzel:)
|
Telgraf çiçeği açıyor, e sukulentler de çiçek açıyor, bu neden açmasın ?
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Güler Atlasım, akşam üzeri yarı kapalı...Kıpkırmızı...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bir kırmızım var, sabah akşam bakıyorum, daha açılmış görmedim. Ya biraz daha büyüyecek ya da çiçek açışı bu kadar, beklemedeyim...
|
1 Eklenti(ler)
Sinocrassula yunnanensis son derece keyifli, simsıkı, yemyeşil. Hatta bazı yavrularında uzamalar başladı. İstermisiniz çiçek oluşumu başlasın ?
|
1 Eklenti(ler)
Minik beyaz çiçekli sukulent hala açıyor...
|
3 Eklenti(ler)
Kırmızı kaktüsümün açılmış hali böyle...
|
2 Eklenti(ler)
Dam koruğuna benzer sukulent çiçek açtı.
|
Alıntı:
|
Harikasın Güngör Kardeş.
İsim gelince hemengörsellerde arıyorum.dlları ve çiçeği aynı olan buldum. Bazı fotoğraflarda yaprak dizilimi daha sıkışık olanlar var. belki büyüdükçe benimki de öyle olur. |
Vildan Hanım sizin Yuhannes(!) çok iyi görünüyor. Bendeki biraz problemli. Derdini bir türlü anlayamıyorum.:(
|
Vildan hanım,çok güzeller çok emeklerinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
1271 Nolu mesajda öndeki saksıyı kaplamış sukulent, boyunu yükseltti ve tamamen tomurcuk bürüdü...
|
3 Eklenti(ler)
1275 deki dam koruğu tomurcukları geç açıyor. İlki göründü. Diğerleri gibi yıldız formunda değil farklı...
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
haworthia fasciata yılların emektarı. Yerlere uzanan cılız çiçek saplarını demet yaptım. Gösterişsiz beyaz çiçekleri yine açtı...
|
Alıntı:
Bebeklerin 3-5 tel saçlarını tepelerine toplarlar ya, onlar gibi çok şirin olmuş...;):D |
3 Eklenti(ler)
Yuvacık hep sevdiğim yer, bu güzel sukulent kaya koruğu cinsi olmalı, ormandan aldığım saplar yayıldı ve böyle oldu....
|
3 Eklenti(ler)
Küçük kırmızı eski iki çiçeği tohum kesesi yaparken bir de yeni çiçek açtı...
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026