![]() |
3 Eklenti(ler)
Küçük kırmızı eski iki çiçeği tohum kesesi yaparken bir de yeni çiçek açtı...
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl çok güzel çiçek açan sempervivum, bu yıl hazırlıkta...
|
3 Eklenti(ler)
Kayaakoruğu çiçekleri tam açıldı...
|
1 Eklenti(ler)
Solan çiçekleri ayıkladıkça yeni çiçekler açılıyor...
|
Bunların vitamini fazla gelmiş:) vildan hanım.
Çok güzeller ellerin dert görmesin. |
Hepsi de muhteşem Sevim Hanım!a katılıyorum.:)
|
Sevgili Vildan Hanım,henüz 25.sayfaya kadar gelebildim,buraya kadar olan kısım ilerisi için merakımı artırmaya yetiyor.Kaktüs ve sukulentleriniz çok güzeller(Arkadaşımın sana çaya geliyorum telefonuyla maalesef bu keyifli geziye ara vermek zorunda kaldım.)Sevgiler.
|
Hakikaten kaktüsler ve özellikle sukulentler sizin elinizde bir farklı oluyorlar, Sayın Vildan Sönmez.
|
2 Eklenti(ler)
Benzer çiçekler,
|
2 Eklenti(ler)
İkinci yılında da açtı...
|
Kaptüs ve sukulentlerinize hayran kaldım hiç görmedim kaptüslerinizin çiçekleri çok güzeller Maşalllah Maşallah.:):)
|
Sevgili Vildan hanım,sonunda geziyi tamamladım hepsine de hayran kaldım.Ne müthiş bitkilermiş bu kaktüsler,sayenizde hayatımda görmediğim ve göremeyeceğim bitkiler tanıdım.Yalnız bu hobinin büyük sabır gerektirdiğini de öğrenmiş oldum,o da bende yok.:)Bu sayfanızı da ilgi ve merakla takip edeceğim,sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Berçin, kaktüs ve sukulentler hem müthiş, hemde nazlı. Koca yıl belki bir gün görebileceğimiz çiçeğini beklemek sabır gerektirse de heyecan veriyor insana. Ziyaretinizi tamamlasanız da yine bekleriz efendim;);)
Siz de tersınızda sukulentlerle başlayın, onlar daha çabuk büyüyüp, çiçekleniyor... Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yener Bey bu minik çiçekler kaktüslerime yaptığınız uzun ziyarete teşekkür için...
|
Alıntı:
Bendekinin ikisi tamamen kurudu biride can çekişiyor çok ügünüm.:( |
Ben de üzüldüm Sevim Hanım, aynı yerden yine alır bir daha deneriz. Ben de daha önce kaybetmiştim bu yıl şansım döndü.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yaprakları kızaran sedum çiçeksiz de güzel..
|
2 Eklenti(ler)
Terasımda aşkın gözyaşları köşeşi...
|
Sevgili vildan hanım,terasınızın her yeri ayrı güzel ellerinize sağlı.
|
Nerelerdesiniz çok merak ediyorum,SEVGİLER...
|
sn Vildan Sönmez kaktüs ve sucullent leriniz hepsi birbirinden güzeller etabi sizin emeğiniz ve sevginizi unutmamak gerekir güle güle büyütün bol çiçeklerini görün inşallah bizde beraber :)
|
Sayın Vildan Sönmez,
Sayfalarınızda hayranlıkla gezdim.Ellerinize sağlık. Son mesajınızın üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmiş, sizi merak eden dostlarınız olmuş. Tanımasam da ben de merak ettim, umarım iyisinizdir. |
Bu ne güzellik...Bu ne çeşit..Bu ne güzel çicekler....Emeklerinize sağlık...Büyük bir beğeni ve hayranlıkla gezindim....Saygılar..
|
Merhaba Vildan hanım,
Terasınızı gezmek bugüne kısmetmiş... Hem gözüm şenlendi, hem bilgilendim, ellerinize saglık.. Güncel fotograflarınızı ilgiyle bekliyorum.. |
Kaktüsleriniz zaten çok güzel fakat çekimlerinizde ayrı bir hava katmış.. sayfanızda gezinmek bir zevkti.
|
3 Eklenti(ler)
Ve yeniden merhaba...
En son Temmuz 2012 de paylaşımda bulunmuşum, bir yerlerden başlamalı dedim ve sonunda bu zaman içerisinde açan kaktüslerimle yeniden açılış yapalım... |
3 Eklenti(ler)
Bu yıl henüz tomurcuklanmadı, bekliyoruz...
|
2 Eklenti(ler)
Crassula marnierana küçük beyaz çiçekleri ile..
|
3 Eklenti(ler)
Bir başka beyaz..Crassula perforata
|
Çok güzeller. Vildan hanımcım sukulentlerin herzamanki gibi çok güzeller. Ellerine sağlık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025