![]() |
1 Eklenti(ler)
1210 daki gözyaşı sarı açtı.
|
3 Eklenti(ler)
Emektar Gasteria kış ortasında güçlü bir çiçek verdi. Hem de bu kez yanlarda küçük çiçek sapları da var.
|
2 Eklenti(ler)
Graptopetalum tomurcuklanmaya başladı.
|
Vildan hanım'cığım muhteşem görünüyorlar maşallah :)
|
Toprak sepetleriniz çok şık ve estetik duruyorlar Vildan hanım, ayrıca graptopetalum ailesi de göz alıcı, harika görünüyor. Fotoğrafta böyleyse gerçeği daha da görkemlidir, maşallah diyorum....
|
Herkese merhaba,benim de küçük bir balkonum ve kısıtlı sayıda çiçeğim var.Geçen sene başladım aslında çiçek yetiştirmeye yurttan eve geçince,bu sonbaharda da kaktüs ve sukulentlerle karışık saksılar yapma hayalim vardı.Böyle kocaman toprak saksılara.Araştırmalara başladım ve güzel kaktüslerin pek de ucuz olmadığını görüp erteledim bu fikrimi.Şimdi gördüm kaktüslerinizi,çok çeşitliler ve hakikaten harikalar özellikle sempervivumlar...Acaba mümkün oldukça küçük küçük dallar kırarak bana da gönderebilir misiniz?Gözüm gibi bakacağım onlara ve saksılar için ben de çakıl taşları toplayacağım:))
|
Alıntı:
mutlaka beklerim.. Benide ziyaret etmeyi unutmayin. Serami tasidim size mesajla telefon numarami ileticem gelince görüsürüz... saygilar;) |
3 Eklenti(ler)
Bu kaktüs yeni, geçtiğimiz günlerde tomurcuğuna dayanamayıp Bauhause'dan almıştım:rolleyes::rolleyes:
|
Vildan hanım çok güzel açmış.
|
"Tomurcukların dayanılmaz çekiciliği" ne ben de kapılıyorum. Bir bakıyorum almışım.:))
Bu arada sukulentleriniz muhteşem görünüyor. Haworthianın yapraklarını ve çiçeğini gasteriaya benzettim. Gasteria olmasın Vildan Hanım? |
Çok benziyorlar ama değil mi ?
Sözde görsellere de baktım adını yazmadan.... Alıntı:
|
Vildan Ablam,
Doğum Gününüz kutlu olsun. Nice doğum günlerine, ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu olarak girmenizi dilerim. |
Doğum gününüz kutlu olsun Vildan hanım'cığım hayatınız da sağlık mutluluk ve huzur dilerim:)
|
Sevgili Mustafa Bey, Hacer Kardeşim, Nilgün Hanım, iyi dilekleriniz için teşekkürler, Güzel şeyler hepimizin olsun.
|
Doğumgününüz kutlu olsun Vildan Hanım. O güzelim kaktüs ve sukulentlerinizle mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
|
Çok güzel uzun bir ömür sizin olur inşallah. Siz öylesine güzel bir insansınız sizi tanımak çok güzel. İyi ki doğdunuz. Keyifle kalın.
|
Sevgili plantyplant, sevgili Jineop, teşekkürler. Güzel olan sizlerle olmak.
Sağlıkla ve çiçeklerimizle... |
ilk iletinizdeki seçtiğiniz saksı ve Haworthia fasciata'nın aldığı form müthiş, göz dolduruyor. Apartmanda yaşıyor olmak, bitkiler için yer sorununu doğuruyor. Geniş ve ağır saksılardan kaçınıyorum. Ama görsellikten ödün verdiğimi düşünüyorum.
Uygulamalarınızın devamını diliyorum. |
3 Eklenti(ler)
Çiçekleri pastel ve gösterişsiz ama yapraklarının desteğiyle öyle güzel görünüyor ki favori sukullentlerimden:
|
Sağlıklı sukulentleriniz, canlı fotograf çekimleri ile çok hoş görünüyorlar. Saygılarımla,.
|
3 Eklenti(ler)
Gasterıa, çiçek sapının ucuna kadar açtı.
|
Çok güzel:) Patır patır açacak sukulentler, kaktüsler ne güzel. Ben hala inatçı echeveriamın çiçeğinin peşindeyim. esinlikle yakalamam lazım çiçekli halini. Kış ortasından beri merak içindeyim çünkü:)
|
1 Eklenti(ler)
13-14 nolu mesajdaki dam koruğu büyüdü, dalları yaşlandı, ama hiç çiçek açmadı bu güne kadar, an az 3- 4 yıllık...
|
2 Eklenti(ler)
Yine çiçeğini hiç görmediğim bir sedum, 2010 ve bu gün...
|
1 Eklenti(ler)
Taner Bey'den geçen yıl aldığım minik Euphorbia Meloformis'de tomurcuklar oluşmaya başladı..
|
1 Eklenti(ler)
Sulcorebutia Crispata yakında geldi. Oldukça küçük ama 3 tomurcuğu var..
|
3 Eklenti(ler)
Echeveria Hybrid de yeni. Biraz daha büyük ancak yaprakları biraz keyifsiz, umarım toparlanır..
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benim en eskilerimden kraliçe tacı gibi sıralı tam 18 yumrusu var.
|
2 Eklenti(ler)
Ve yeni atlasım...
Güler Hanım'ın geçen yıl verdiği çeliği bölerek ekmiştim, bir yıl oldu hiç gelişmedi. Bunu duyan Güler Hanım, sağolsun yine yetişti. Bu kez tek dal olarak ektim. Bu iki tomurcuk açacak gibi...Teşekkürler Güler Hanım. |
Sulcorebutia Crispata' nın diken şekli ne kadar ilginç ve muhteşem öyle. Deniz canlılarını andırıyor. Bu da Taner Bey' den mi geldi acaba? Şimdiden aramaya başlamalıyım bunu:)) son fotodaki analı yavrular da müthiş. güle güle büyütün.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025