![]() |
1 Eklenti(ler)
Sayın Sarıefe açıkçası yedeklemek için birkaç kez denedim ama tutturamadım. Bazısı canlanır gibi oldu, yaşamadı. Şu anda da iki minik dal sanki tutacak ama çok ümitli değilim. Bir arkadaşımıza yollamıştım, hiç haber çıkmadığına göre o da yetiştiremedi mi bilmiyorum.
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili Sakdağ internette dallar boyu çiçek açtığını gördüm. Benimki uçlarda açıyor. Ama bu ilk yıl, inşallah seneye daha güçlü açar.
4lü grup sizin için...... Alıntı:
|
Ayy çok güzel görünüyor Vildan hanım'cığım bayıldım:)
|
2 Eklenti(ler)
Uzun süre çiçekli kalabilen bir türmüş. 4 ocaktan beri çiçekleri hala duruyor.
|
Bende bayıldım:p
|
1 Eklenti(ler)
Kasım'da ektiğimde şekli bozuk olan aeonium schwarzkopf formunu yakaladı.
|
Sevim Hanım, birkaç dal denedim inşallah çoğaltabilirim ;)
|
Vildan hanım'cığım özel mesaj gönderemiyorum bir sorun var sanırım.
|
1 Eklenti(ler)
Yeni bir aşkın gözyaşı çiçek sırasına girdi. İnşallah rengi diğerinden farklıdır. Daha kırmızıya yakın bir tür ekmiştim.
|
Mesaj kutusu dolmuş Günebakan, birkaçını sildim....
|
Alıntı:
|
Sevgili Günebakan ve sevim Hanım, yedeklemek için ektiklerim tutarsa sizindir.
Aslında daha önce bir arkadaşımıza dal yollamıştım tutturabildi mi bilmiyorum. |
Vildan hanım
Aeonium schwarzkopf bende de var kendileri soğukmu sever susuz kalmasın denmişti bana ancak habire alttan yaprak dökmekte içerde duruyor ondanmı acaba balkona alsammı? |
Çok güzel çiçek açmış çovalır inşallah çelikleri.
|
Of of of!!! İhtişamıyla çok güzel bir çiçek daha:) Ellerinize sağlık Vildan Hanım. Ne güzel çiçek şölenine çevirmişsiniz sayfanızı...
|
1 Eklenti(ler)
işte tuttuğunu düşündüğüm iki dal, birlikte ektiğim diğerleri tuttmadı, kurudu..(aynı saksıda görüldüğü gibi.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
1117 nolu mesajdaki saksısından taşan yunnanensis'i bu haliyle sulayamayacağım için hemen saksısını değiştirmiştim. O anda da iki yavruyu yedeklemek için ektim. İki ay oldu, sanırım onlar da tuttu...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sedum Palmeri soğuğa dayanıklı ama bu kadar kara dayanır mı?
Tomurcukları da var, o da kapalı mutfak balkonuna taşındı, çiçeklerini görelim hem de. |
1 Eklenti(ler)
Çiçekler tamamen bitti. Saplar budanacak, alttan gelen yeniler güçlenecek...
|
2 Eklenti(ler)
Tomurcuklanan bir sukulenti kapalı balkona almakta gecikmişim sanırım. Bu cılız tomurcuklar açar mı acaba ?
|
2 Eklenti(ler)
Bu gün güneş kapalı balkonu bir ısıttı ki. Dayanamadım, zamanlı zamansız demeden Bauhause'dan aldığım kaktüs toprağını biraz bahçe toprağı ile karıp minik saksılardaki kaktüsleri düzenledim. Nasıl olsa kolay büyümüyorlar, bu saksılar uzun süre yeter onlara.
|
3 Eklenti(ler)
Saksılar Abant dönüşü Sapanca kıyısındaki SASA dinlenme tesisinden alındı.
|
1 Eklenti(ler)
Top kaktüsler birarada..
|
1 Eklenti(ler)
Yine küçük saksılardan toparlandılar....
|
Alıntı:
|
merhabalar, Rhipsalis horrida yi anlasilan dogru ellere emanet etmisim :) Bitkileriniz cok güzel elleriniz dert görmesin. Inanin bendekiler bu kadar güzel ciceklenmedi..
Datcadan selamlar sizlere :)) tuhaf türkceyi bagislayin klavye almaca:( |
Merhaba MadYasemin, ya da pek çok çiçeğime sahip olmamı sağlayan, hep bahsettiğim Datça'dan Derya Hanım. Sizden aldığım tüm çiçeklerim gayet iyi durumda. Siz nasılsınız? Seranızda işler yolunda mı ?
Kısmetse Mart ayında bir Datça kaçamağı yapacağım. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Haklısınız bir çok evde balkonlarda dışarıda görüyorum. Ben biraz da çiçeksiz aylarda, gözümün önünde olsun diye mutfak balkonuna aldım.
Dibinden birçok yavru verdi, güzel gelişiyor. Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025