![]() |
1 Eklenti(ler)
18 günde Kalanşo tomurcuğu ancak renklendi.
|
Ah canım benim, aşkım. Ne kadar güzel. Benimde olacak bundan:eek:
|
2 Eklenti(ler)
Kar başladı, bir grup sukulenti daha kapalı mutfak balkonuna aldım.
Balkonda iki sera oldu. |
Alıntı:
|
Sürpriz
Alıntı:
|
Evet Sevim Hanım olacak ;)
Tüylü yapraklarıyla çok güzel, Renk nasıl ama ? Alıntı:
|
Benimde ufaklıklar var Vildan hanımcım. Kapalı balkondalar ama bu günden beri gidip gelip bakıyorum aklım onlarda
|
Alıntı:
Vildan hanımcım renk harika. Ama ben o tüylü yapraklara bayılıyorum. Galiba bulduğum bütün tüylü yapraklı sukulentlerden alacağım:p |
Asılmayın canım sadece beyaz yılbaşı hazır değil, kar nedeniyle çiçekçi gelmedi ama isterseniz benimkinden fide vereyim, pazartes kargoya vereyim ne dersiniz ;)
|
Napalım, şans derim bende;). Çelikte yeter. Bekliyorum:p Yaşasın.
|
Vildan Hanım, ben de içeri aldım bugün kaktüslerimi..hava çok soğuktu, bişey olacak diye korktum..fakat 2-3 sukulentime evde yer bulamadım saksıları büyük olduğundan..sedum yeni çiçeklenmeye başlamıştı..üzerlerine naylon attım ama soğuğa dayanıklıkları nasıldır sukulentlerin bilmiyorum..inşallah bişey olmaz.
|
Sevgili Funda hanım benim Sedum da çiçekte ama, geçen sen donlarda dahi balkondaydı, hiç bir şey olmadı, bu dayanıklı olduğunu gösteriyor sanırım ama tabi her türü bu kadar dayanıklı nı bilemiyorum.
|
Alıntı:
|
Bende olan Sedum Palmeri geçen senede bu mevsimde açmıştı, sanırım çiçeklenme zamanı sonbahar, yine de rüzgar almayacak bir yerde olursa daha iyi olur diye düşünüyorum, umarım rahat bir kış geçiririz de yaza fazla üzülmeyiz...
|
Vildan Hanım;
Bütün hepsi çok güzel ama ben o Kalanşo'ya bayıldım...Harika, güle güle büyütün ve lütfen bana da gönderin ondan bir parça :))) **** nerede bulurum o güzelliği ben.. Sonra dileyin benden ne dilerseniz :))) |
Alıntı:
|
Vildan Hanımcığım şu adresiniz bir versenizde ben bir çiçeklerinizi kolaçan etsem, belki bize doğru gelmek isteyenler vardır :D
|
Teşekkürler bettyycim...Sevgiler...
|
Diğerleri de çok güzel ama kalanşo muhteşem görünüyor Vildan hanım'cığım hele de çiçeği şu an eminim iyice açmıştır lütfen o resmini de ekleyebilirmisiniz:)
|
Teşekkürler arkadaşım, gözüm üstünde hala açılmadı. Bu türlerin açması biraz uzun sürüyor. Örneğin 644 nolu mesajda 20. Kasım'da fotoğraf eklediğim aşkın gözyaşı dediğimizin de tomurcukları hala taş gibi. Sadece 2tanesi renk verdi.
Alıntı:
|
Sevgili nurguldk ve bettycim, ne diyeyim nasıl diyeyim bilemiyorum gönül ister bütün arkadaşları memnun etmeyi, ama kendisi küçücük.:(:(
|
Çok pastel bir rengi var tomurcuğunun bende merak ettim şimdi. Merakla bekliyorum yeni resmini.
|
Vildan Hanım, bu Kalanşo cinsi tam olarak nedir acaba tomentasa mı
? |
1 Eklenti(ler)
Tüylü kalanşomuzun 22. günü, tam cepheden yıldıza benziyor.
|
1 Eklenti(ler)
Geçen yıl bir kaç dalda tomurcuklanan gözyaşı çiçeğimde bu yıl sadece bir dal tomurcuk yaptı.
|
3 Eklenti(ler)
Çiçeklerinin aşağıya doğru sarkık bir yapısı var.
|
Tekrar görsellerde aradım, özellikle yapraklardaki kahverengi lekeleri ile tomentasa olmalı...
Alıntı:
|
Vildan hanım'cığım kalanşo değil de echeveria setosa olabilirmi acaba?
|
Vildan hanım,çok güzel açmışlar sizin aşkin gözyaşı ince yapılı yaprakları.
Bendeki kalın olandan mümkün olursa bundan bir göz almak iterim. |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Günebakan echeveria genellikle gobekli oluyor. Benim çiçeğimin ise dallı bir yapısı var.
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025