![]() |
Sevim Hanım Ümit bey, daha güzelleri sizin olsun, sağolun.
|
Çok güzeller Vildan hanım kaktüsler çiçek açtıkça daha bir güzelleşiyorlar:)
|
Alıntı:
|
Evet ahtopottu hepimiz merak ediyoruz .Sarı mı açıyor ?
|
1 Eklenti(ler)
Evet sarı. Geçen yıl sadece bir tanecik açtı.
|
Alıntı:
Benimki de açtı hafta sonu gerçekten süperler. Bu kadar beklemeye değiyor doğrusu. Şimdi kalan tomurcukları beklemedeyim :p |
1 Eklenti(ler)
Akşam üzeri, yağmurun loşluğunda beyaz sedumun çiçekleri öyle güzeldi ki.
|
1 Eklenti(ler)
Foruma fotoğraf yükleyemediğimiz günlerde komşu balkondaki hanım askıdaki çiçekli kaktüsünü bana gösterdi.
|
1 Eklenti(ler)
Ve Diğer top kaktüsünü konuştuk, çiçekleri bitmiş, ben pek sevmiyorum istersen al dedi. Şaşırdım, sevindim o gün. Bu gün yollamış bitişik komşumla. Artık bende...:D:D:D
|
Vildan hanımcığım keşke benim de böyle komşularım olsa süper olurdu valla:) Güle güle büyüt.
|
Hayırlı olsun ablacığım.
|
Sağolsunlar, daha önce de eşi saksıdaki nanelerini biçtiğinde dallarından vermişti, şimdi bir saksı nanemde var onlardan hatıra.
|
Ne güzel sizin adınıza sevindim Vildan Hanım. Komşulukta böyle olmalı.Komşu komşuya ara sıra kaktüs sukulent yollamalı :)
|
Beyaz çiçekler çok güzel hangi seduma ait:confused: Bende varsa o çiçekleri gösterip nerede senin çiçeklerin diye azarlıyayım:mad:
Top kaktüs bende var. Geçen yıl çok güzel çiçek açmıştı. Bu yıl bozumuş olan yerden kestim kök kısmını yeniden diktim bakalım çiçek verecek mi:confused: Askılı saksıdaki sizin kırmızı çiçekli yılan kaktüsünüze benziyor. |
Alıntı:
|
Büyük ihtimalle hafta sonu da 301 nolu mesajdaki çok yumrulu kaktüs geliyor:D:D:D:D
Alıntı:
|
Sevim hanım'cım dilerim kaktüsünüz kurtulur.
Beyaz Çiçekler Van'lı sedum, akşama yapraklı fotoğraf yüklerim.Biraz büyüsün paylaşırız. Askılı saksıdaki karşıdan benim ve asuman hanım'ın yılan kaktüsümüze benziyor. (Bu komşum kaktüslerin çiçeksiz halini sevmiyor, hani diyorum ;););) ) Alıntı:
|
Değil mi ama ?
Alıntı:
|
Vildan hanım ne kadar heybetliymiş top kaktüsünüz. Resmen gözüm kaldı. Aman ona bir nazar boncuğu koyun yoksa nazarım değecek...
|
Vildan Hanımcım güle güle büyütün çok güzel top kaktüs ,beyaz çiçekli sedumda gelin gibi donanmış.Benim yeni kaktüsümün çiçeği çok sağlıklı daha açmadı ama kazasız belasız baş köşeyi kaptı :)Açsın resimlerini paylaşacağım .
|
Faruk Bey, bizler severek bakarız, o yüzden birbirimizin çiçeklerine nazarımız değmez, merak etmeyin.
Alıntı:
|
Sevgili Hhatice şansına havalar serinledi, güneşi göremediği için durgunlaştı. Kardeşi gibi o da güzel yüzünü gösterecek inşallah..
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sevim Hanım beyaz sedumun minik dalları ve yaprakları...
|
1 Eklenti(ler)
huernia boleana
İlk bu üç taneyi farkedip sürekli onlara bakıyordum. Biraz cılız ve sarı olduklarından dökülmelerinden korkuyorum. |
1 Eklenti(ler)
Sürpriz ikili tomurcuğu taşıyan dalın arkasında gizliymiş.
|
Alıntı:
|
Kesinlikle haklısınız. Dosyaya adını yanlış kaydetmişim. Hemen düzelttim .
Hatalı gördüklerinizi uyarırsanız sevinirim. Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
301 nolu mesajdaki kaktüs Cuma akşamı geldi arkadaşlar. Bu dikenli ihtiyarı getirmek kolay değil, sağolsun sevgili görümcem ve eşi.
Üzerinde beş tane açmaya hazır tomurcuk vardı. Benim sayabildiğim 25 yumruluydu. |
3 Eklenti(ler)
Şimdi sen bu kaktüse emek vermedin diyebilirsiniz, ama bahçede garip garip bırakılmıştı. Mesela geçen haftaki kötü yağmurun altında kalmış, üzerinde salyangozlar ve beyaz pamuklu bitler vardı.
Kaktüs çiçekleri genellikle çok uzun ömürlü olmuyor ya, hafta sonu biz evde yokken açmasından korkmuştum. Pazar akşamı saat bire doğru eve geldiğimizde kocaman çiçekleriyle bizi karşıladı. Dün gece aceleyle çektiğim fotoğraflar... |
En az 15-20 yıllık bu echinopsisin çiçekleri de kendi kadar güzel görünüyor.
Sağlıkla büyütün inşallah. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025