![]() |
Alıntı:
Devamını görmeden yazmışım açmış hali müthiş. |
Muhteşemmm. Kocaman dikenlerin arasından nazlı nazlı çıkıp açılıveriyorlarya bayılıyorum valla. Gerçi benim hiç açan kaktüsüm olmadı şimdi birtane aşılı kaktüsüm var ilk defa açacak ve ben ölüyorum meraktan. Cuma günü yolculuk yapacak inşallah tomurcukları dökülmez:( Bu arada güle güle büyütün kaktüslerinizi.
|
Alıntı:
Ah ah.. :)) Maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah. Benim tomurcuk beni beklemedi ne yazık. İlk kez açacak diye gözünün içine bakıyordum lakin hafta sonu döndüğümüzde açmış ve solmuş olarak gördük. Kısmet işte. Sizinkini görünce kendiminkini görmüş kadar oldum sevgili Vildan. Hep böyle çiçeklerle dolsun inşallah.. Sağlıcakla. |
Sayın AizoaceaeFAN,
Saksı o kadar küçük geliyor ki, saksı çeperi sıkıştırmış, üç yumru yapışık kardeşler gibi kaynaşmış. Alıntı:
|
Sevgili Güngör, geldi sonunda. Fotoğraflardan daha güzeller.
Alıntı:
|
Ayşe Hanım, sabırla beklemek lazımmış, bu yıl anladım.
Sizinki de çiçekleriyle sevindirecek göreceksiniz... Alıntı:
|
Asuman Hanım ben de korkuyordum çiçekleri kısa sürüyor, evde yokken açarsa diye.Cumartesi mi açtı Pazar mı bilmiyorum ama dün gece vakti eve gelince, terasa çıktım vallahi ay parçası gibi karşıladı bizi.
Hepimize bol çiçekli günler Arkadaşlar......... Alıntı:
|
Vildan hanım çok güzel açmış kaktüsünüz, mükemmel. Merak ettiğim nokta bu kaktüs şuan kaç yaşında acaba???
|
Faruk Bey, üzerinde 25 yumru sayabildim. AizoaceaeFAN arkadaşımızın da dediği gibi en az 10 yıllık olmalı.
|
Vildan hanım harika görünüyor . İnsan hiç geçmesin istiyor bu masallardan devşirilme görüntüleri...Fakat solmadan fotoğraflarını almanız harika olmuş.
|
Yirmi beş yumru. Müthiş:p Belli oluyor ama epeyce yaşamış kaktüs.:)
|
2 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz hafta sanki kabul günümdü arkadaşlar, önce Sevgili Hhatice arkadaşımızla buluşmamızda getirdiği kaktüslerden ikisi.
Ayrıca dört minik yavru daha var, biraz gelişmelerini bekliyorum. |
1 Eklenti(ler)
iki gün sonra da Sevgili berduray dan küçük bir kutu geldi. Nar misali çarşıdan aldım birtane eve geldim çok tane. Kat kat yerleştirilmiş, bir çok kaktüs ve sukulent çıktı içinden. Nasıl sığdırmış kırmadan, sağolsun, çok teşekkür edrim...
Tomurcuğuyla gelen bile vardı. |
2 Eklenti(ler)
Beklediğim sadece steplia idi..
|
4 Eklenti(ler)
Diğerleri sürprizdi. En çok da seneciolara sevindim. Bende hiç yoktu şimdi yanılmıyorsam 4 tür oldu...
|
3 Eklenti(ler)
Ve diğerlerinden fotoğraflar...Kırılmış yaprakları, düşmüş yumruları bile diktim.
Teşekkürler arkadaşlar. |
2 Eklenti(ler)
İhtiyar kaktüsümün çiçekleri bu gün solmuştu. Pazar ve Pazartesi çiçekliydi.
Dün sabah çektiğim fotoğraflar. |
1 Eklenti(ler)
Ahtapot kaktüs tomurcuklarını oldukça yavaş büyütüyor.
|
Vildan hanım,
Güle güle büyütün hepsini. Ahtapotunuz da çok güzel görünüyor. Açınca süper bir görüntü olacak sanırım. Sabırsızlıkla bekliyorum :) |
Vildan hanım güle güle büyütün mü desem. Hep komşuda pişiyo bizde de pişse iyi olur mu desem:p Dağarcığımda de şarkı varsa söylüyorum mu desem.
Hani "gözlerim yollarda" gibi:D |
Sevim Hanım,
Ben de size aynen katılıyorum desem :p |
Çok güzeller Vildan hanım güle güle büyütün arkadaşlar sağolsun:)
|
Vildan hanım yeni kaktüs ve sukkulentleriniz hayırlı olsun. Bu forumdaki herkesin paylaşım içerinde olması ne kadar çok mutluluk verici. Yeşil sevgisi bu olsa gerek...
|
Sevim Hanım ilk sıradasınız, size şu şarkıyı söyletmeyeceğim:
'Bekledim de gelmedin, Hiç mi beni sevmedin' ;););) Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Huernia boleana
Bu Gün açmış, döküleceğinden korktuğum tomurcuk da büyümüş. Akşam aceleyle çektiğim fotoğraflar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaktüs dünyasının bu kadar güzel, bu kadar harika olduğunu tahmin edemezdim. Teşekkürler Vildan Hanım. Bu güzellikleri bizlere tanıttığınız için.
|
Cumhur Bey kaktüsleri eşim daha çok severdi önceleri. Forumda arkadaşların güzelim çiçekli kaktüslerini gördükçe benim de ilgim artınca sonuç bu oldu. İlk şimdilerde forumda olmayan Caretta arkadaşımızla başlayan kaktüs alış verişlerimizin katkıları da var.
Bir de yıllarca sadece suladım, bu yıl düzenli kaktüs besini veriyorum, onun faydasını da unutmamak lazım., Alıntı:
|
Vildan Hanım bahsettiğiniz kaktüs besinini biraz açabilir misiniz? Her çiçeğe verilen sıvı bitki besinleri olur mu ****.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025