![]() |
Vildan Abla muhteşem bunlar.Bende senin gibi hem sigara için hem kaktüs alma konusunda çok söz verdim kendime ama ikisi içinde irademin zayıf olduğunu anladım.:)
Allahtan iradelerimiz zayıf ama sabrımız oldukça kuvvetli ki bu güzel çiçekleri görebiliyoruz.. |
Sizi gidi siziler, demek söz verip sözünüzden dönüyorsunuz öyle mi:confused: Parmak sallıyorum burada. Ama smill bulamadım:D
Okicim, Vildan hanımcım kaktüs almama sözünüzü varın tutmayın ama sirara sözünüzü tutun lütfen. Sigara bağımlılığı çok kötü. Ben dört yıldır sigara içmiyorum ama bıraktığımda zaten geri dönülmez hasarlar almıştı bedenim. Kendinize bunu yapmayın. Ben sizi çok sevdim. Siz de kendinizi sevin lütfen. Kendisini seven insan bilerek kendisine kötülük yapmaz:( Sigarasız, bol çiçekli günler size:) |
Sevgili Kardeşim, sen denemişsin hiç değilse.Yine de denemeye devam et başarabilirsin.
Ben iki kez zorunlu ara verdim, hamilelikte ve bir rahatsızlık sırasında. Alıntı:
|
Sevgili öğretmenim,
Öğrenciliğimde kantinde duman altı olurken bile sigara içmiyordum. Sonra çalışmaya başlayınca günde bir tane iki tane derken ben alışmam diye diye tiryaki oldum. Biliyorum siz kararınızdan dönmeyeceksiniz, dilerim bizler de sizin gibi yapmayı başarırız. Alıntı:
|
Alıntı:
Tanıdıklarım çiçek almaya giderken sen de gel diye bana haber verirler, dönüşte onlar bir çiçekle geliyorsa bende en az iki üç tane vardır. |
478. mesajdaki kaktüs çok güzelmiş, maşaallah. Nedense beyaz renge gönlüm kayıyor ama aldığım her kaktüs kırmızı açıyor...
|
4 Eklenti(ler)
Tavaresia barklyi
İzine çıkarken tomurcuğu iyice büyümüştü. Ben yokken açacağına karar verdim, işyerine götürdüm ve arkadaşlarıma tembihledim, çiçek açtığında mutlaka fotoğraf çekin diye. Bir hafta sonra bu sabah ofise gidince günaydın deyip başına koştum ki kocaman bir çiçek hoşgeldin diyor. Hafta sonu açmamış yani beni beklemiş. Eve geri getirdim çiçeği gece kapanmayacak gibi. Her ihtimale karşı çektim. Sabah açık olursa yenileri çekip değiştireceğim. Huzurlarınızda 9 cm.lik çiçeğiyle: |
Sayın Vildan Sönmez...
Gerçekten çok muhteşem, eski edebiyatçılar buna "Gül bülbülünü beklemiş açamak için" derdi. Eminim daha çok çiçek verecektir bu sevda sizde oldukça. Sevgiyle Saygıyla kalın Vildan Sönmez |
Ve ayrıca,
Sigara mücadelesi kolay bir bağımlılık, yeterki isteyin bırakmayı. Kullandığınız her sigara paketinin parası ile bir kaktüs/sukulent/lithops aldığınızı ve düşleyin. Muhteşem bir kaktüs bahçeniz olurken gittikçe temizlenen bir Akciğere de sahip olacaksınız. Ayrıca evinizdeki kaktüs sayınız arttıkça temiz kokan bir nefes, sabahleyin kayış gibi olmayan bir dil ile alacağınız çayın tadı da bonus olacak size:)) Sevgiyle kalın |
Sayın kartalpin, sağolun.
Ayrıca bu tatilden sigarayla ilgili iki not: Küçük bir bakkal dükkanından iki paket sigara istedim, satıcı arkadaş dedi ki ben olsam almam, anlayamadım ilk anda, neyi dedim, zarar göreceğiniz şeyi üstüne para verip alıyorsunuz dedi, utandım ama... İkincisi: deniz kenarında sigaramı yakarken birileri sesleniyor: Çok kötü bir şey, çok kotü bir şeeey. Baktım orta yaşlı komşumuz ve 5 yaşındaki torunu ağızlarını iki ellerinin arasına almış bana sesleniyorlar tüm şirinlikleriyle. Meğer hep böyle yaparlarmış nazı geçecek birileri sigara yakarken. Böylece küçük kız belki ileriki yaşlarına bu alışkanlıkla girecek ve sigaraya hiç başlamayacak... (Bu arada sigara içtikten sonra kumsalda asla izmarit bırakmam ve kendiminki ile beraber başkalarının bıraktıklarını da toplarım) |
Muhteşem görünüyor gerçekten Vildan hanım:) Sanırım tatil de yaşadıklarınız sevdiklerinizin sizinle sağlıklı ve daha uzun yıllar yaşamak istemelerinden kaynaklanıyor:)
|
Muhteşem açmış vildan hanımcım...Niye onlara açıp göstersin güzelliklerini, sizi beklemek varken...Arkadaşlarınız ancak söylediğinizi yapıp resim çekerler...Ama siz, ne iltifatlar ettiniz ona kimbilir...böyle bir fırsatı kim kaçırmak isterki...Ben de kaktüs olsaydım açmak için sizi beklerdim...:D Sevgilerimle...
|
Sevgili Günebakan, inşallah doktorlardan önce kendime dur derim...:(
Alıntı:
|
Pazartesi sabahı onlardan önce gelip ben gördüm zaten. Bütün gün de fark edenler gelip elledikçe ben ciyakladım ellemeyin diye, kıracaklar da kopacak diye ödüm koptu. Tabii akşam benimle beraber evin yolunu tuttu çiçeğim..
Dilerim sizin kaktüsleriniz de sizi sevindirsin Sevgili bıcırık..... Alıntı:
|
Bence durdurursunuz biliyorsunuz Vildan hanım insan isterse yapamıyacağı şey yoktuk yeterki isteyin. Nasıl istediğimiz çiçekleri çok isteyince bir şekilde buluyoruz oda öyle:)
|
Dilerim o karar anı çabuk gelsin arkadaşım.
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Üzerinde minik bir çiçek tomurcuğu var ama açar mı düşer mi bilemiyorum. O yüzden bir yıl bekleme ihtimaline karşı çiçeğinin son fotoğrafları....
|
Maşallah çok güzel çiçeklenmiş.
|
Çok zarif vildan hanım,ama hep güzümüz kalıyor.:D
|
Maşşallahhh, maşşallaahhhh..
|
İnşaallah vildan hanımcım...Benim uğur böceğimin çiçeği 5 tane olmuştu bu sabah ama randevulu hastam olduğu için oyalanamadım evde...Kaktüslerime günaydın deyip çiçeklilere biraz iltifat edip çıkmak zorunda kaldım..Akşam erken gidebilirsem tekrar resimleyecegim,geç kalınca kapatıyor çiçeklerini...Ama sizin kaktüsünüzün çiçeği muhteşem doğrusu ve tabii maşallah...Sevgilerimle...
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüslerim durgun bir dönemde derken yumru kaktüsümün küçük tomurcuğu dört günde bu hale geldi.
|
2 Eklenti(ler)
Ahtapot kaktüsüm bu kez çoklu açıyor.
|
2 Eklenti(ler)
Sedum spirium tricolor
Kaktüslerim çiçeksiz bir dönemde ama sayın snowman'in hediyesi bu sukulent pembeleşen yaprakları ile gelişmeye başladı. |
Sevgili Vildan Sönmez
Alıntı:
Sağlıkla sevgiyle kalın |
Sayın Sönmez bunlar ne güzelliktir böyle maşallah benimde 3 tane kaktüsüm var bu güzellikler banada nasip olur inşallah:)
|
Haklısınız sayın Kartalpin. Bu sade güzelliğin saksısını sardığını düşünün, güzel bir öykü bile hakeder. ;)
Alıntı:
|
Sayın yağ-mur,
ısrar edin ve ille de sabredin.Daha dagüzelleri olacaktır... Alıntı:
|
Maşallah nazar değmesin çiçeklere. Ne kadar güzel açmış kaktüsünüz Vildan Hanım. Darısı bizim başımıza...
|
Teşekkürler, sizinki avatarınızdaki fotoğraftaki top kaktüsse, o da süpermiş yani.
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025