![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Kaktüsleriniz ne güzel çiçek açıyorlar, her renkteler maşallah. Ayrıca saksılarınız da çok güzel. Emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
İyi akşamlar, Kaktüsleriniz çok sağlıklı ve çok bakımla,güle güle besleyin . Acaba 369 numaralı resimde çiçekleri kendisinden büyük olup kavuniçi renkte açan kaktüsünüzün ismini biliyormusunuz ve yazarmısınız ? Zahmetlerim için peşinen teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Merhabalar, yanlış bilmiyorsam bahsettiğiniz bitkinin adı ''Rebutia Heliosa'' olmalı. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Teşekkür ederim her halde izmir deki seralarda bulabilirim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Ben yurt dışından getirtmiştim. İzmir'de bulma olasılığınızın en yüksek olduğu yer Ünal Çiçekçilik sanırım. Orada bulamazsanız Taner Bey ile iletişime geçmenizi önerebilirim.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
İyi akşamlar Ünal bey e dün baktım öğle gelişmiş halde yoktu Taner beyle görüşeceğim umarım elinde vardır. Alakamıza teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimki çürümüş olarak geldiği için aynı gün çöpe gitti. Taner bey'e fotoğraflarını yolladım. Telafi sözü var. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili farpali; paylaştığın bitki fotoğrafların çok çok hoşuma gitmiştir. Fakat ben fazlaca kaktüs, sukulent diyorlar fakat pek ilgi alanıma girmediği için ve sağolsun ağaçlar nette sayfalarda gördükçe az biraz ben de edindikce dikkatimi çekince sizin de kaktüs sayfasını merak eder oldum. Ve gördüm ki gerçekten çok güzel, harikalar... Ellerinize, gönlünüze sağlık. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Gün boyu gidip gelip bakılmayacak gibi de değil kaktüsünüz. Gerçekten çok güzel bir renk. Darısı başıma (Kabuklu bit mi vardı kaktüsleriniz de?) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
sayın ferpali, sayfanızı zevkle takip ediyorum, harika bir koleksiyonunuz olmuş , imrenmemek elde değil İçim açıldı resmen bayıldım kaktüsleriniz çok güzeller emeğinize sağlık sevgiler... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2013
|
Kaktüsleriniz mükemmel ama fotoğraf çekimine de bayıldım ![]() |
|