![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
ferzan hanım dalgılığıma verin 2013 yılının size ve tüm türkiyeye sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
gözün aydın farpali güle güle büyüt güzelini .. darısı diğer aranan türlerin başına diyelim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Bu mini seralardan bende de var;ama sizinkiler daha bir sevimli geldi gözüme.Çok düzenli yerleştirmişsiniz,benimkiler darma dağınık bir düzende. ![]() Yeni kaktüsünüzü güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Ayy çok güzelmiş sevgili farpali, güle güle büyütün. şekli çok hoş duruyor çiçeğide pek büyük ve alımlı. Yurtdışından geldiğini tahmin etmiştim az çok, burdan olduğuna sevindim, bir bakınayım, bakarsınız bende bulurum...giderek sütun şekilli kaktuslere yöneliyormuyum nee. umarım çabuk alışır hava değişikliğine de kısa zamanda çiçeğini görürsünüz.... bizede gösterirsiniz. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Sn.farpali yeni kaktüsünüz çok muhteşem görselliği ve çiçeğiyle süper darısı tüm çiçek severlerin başına diyelim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili farpali, ne kadar güzelmiş derken çiçekli halini görünce çok daha güzel olduğunu gördüm. İnşallah siz de görün çiçeklerini... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah Sayın YeniGine.Teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın farpali cumartesi beşiktaştaydım tamda bu saksıyı alıp almamakta kararsız kalmıştımki delip kırmak istemedim vaz gectim. O gün cok begenmiştim şimdi daha cok begendim güle güle seyredin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Çok hoş gül çiçeği gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
Greenovia aureia bayıldımmm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn farpali ;hepsi birbirinden güzeller.ellerinize sağlık, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Güle güle yetiştirin. Umarım sağlıkla büyür. Bu arada Greenovia'nın dün gece peşine düştüm. Bitki arayışım devam ediyor ama tohum olarak bir sitede buldum. Bitki olarak bulamazsak tohumdan yetiştirmeyi de deneyebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım o bana bu şekilde sinyal verdi ama ben anlamadım. İki kaktüsün birleşim yerini kontrol edin. Aşılı kaktüslerde zamanla anaçtan üst kısmı ayırmak gerekiyor diye düşünüyorum. Bir dahaki sefere bana tecrübe oldu. Bu arada soğuklara karşı korumanızda fayda var ama aşırı sıcak kaloriferli ortamlarda da keyifli olmuyorlar. Büzüşmeler başlıyor. Güle güle yetiştirin, umarım sorunsuz sizi mutlu eder. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-04-2016
|
Alıntı:
Bir de şu türler çok ilgimi çekiyor: ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar içinde bulabileceğim sukulent var mı? Nereden bulabilirim? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Bu sevdanın sonu yok.Sn Berrin hanımın dediği gibi bizimkisi hastalık mı acaba?Ne güzel bir hastalık(çiçek sevdalısı hastalığı).Sn September82 merak ettiği gibi bende merak ediyorum.Kaç çeşit acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn farpali kaktüs ve suklulentleriniz çok güzeller. Tek tek okumaya çalışıyorum. Ama zaman yetmiyor. Bu sayfalarınız beni kaktüs ve suklulentlere merak sardırdı. Hem de ne merak. Onun için ilk defa gördüğüm "crassula umbella" ve "oxalis palmifrans" bunlardan bulursanız. Nereden bulduğunuzu lütfen buradan bildiriniz. Çok ilginç çiçekler ve de güzeller. Çiçeklerinizle bir ömür mutlu yaşayın İnşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel temeniiniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim..Sizede mutlu,sağlıklı ve huzur dolu uzun ömürler dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Prickly Pear Cactus Opuntia Ficus Indica-Frenk İnciri -Kaynana Dili
Arkadaşımın bahçesindeki dev ağacından gönderdikleri,şimdilik hepsi bir arada köklensinler..çok soğuğa dayanıklı olmadıkları için iç mekandalar..Bahara bir şey kalmadı nasılsa.Bir tanesi yolcu....! .) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|