![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Satın farpali acaba mammillaria luethyi nizi nerden aldınız aradığım ancak bulamadığım bşr tür. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2014
|
Sizin paylaşımlarınıza bayılıyordum! Devam ederseniz çok sevinirim. Elinize sağlık : ' ) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
...zamanım oldukça görüntüleyebiliyorum...Bahar da bir döküm yapacağım inşallah Sevgili september82..Sonu yok ki bu sevdanın..![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili farpali, güle güle yetiştirin minikleri. Crassula Buddha's Temple'ı aranjmandan ayırmanızda fayda var. Diğer sukulentlere göre su konusunda oldukça hassas. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim.Uyarınızı dikkate alacağım Sevgili selenn. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güle güle büyütün dediğiniz gibi bunun sonu yok heralde, bir envanter çıkarırsanızda benim gibi yeni başlamışlarda fazlalıklara talip olsa Bol kaktüslü günler Düzenleyen adneser : 28-01-2013 saat 17:37 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sevgili farpali, saysi nekadar olursa olsun eminim azdir yinede ) bu sevdanin sonu yoktur ) yeni kaktüslerinizi güle güle büyütün....Merak ettim aradan bir ay gecmis bu arada bu mesajinizdaki "patlamış mısır" kaktüsün http://www.agaclar.net/forum/1076210-post206.htm isimi ögrene bildinizmi? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Sevgili farpali, bilgilendirdiginiz icin cok tesekkür ederim. Dün tesadüfen yapi markette görünce hemen almistim. Nette biraz arastirdim ama ismini bulamamistim. Bakalim benimkinde de böyle güzel cicekler göre bilecekmiyim .... |
|
|
|
![]() |
|
|