![]() |
|
|
|
#271 |
|
Ağaç Dostu
|
Prickly Pear Cactus Opuntia Ficus Indica-Frenk İnciri -Kaynana Dili
Arkadaşımın bahçesindeki dev ağacından gönderdikleri,şimdilik hepsi bir arada köklensinler..çok soğuğa dayanıklı olmadıkları için iç mekandalar..Bahara bir şey kalmadı nasılsa.Bir tanesi yolcu....! .) |
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
..yanında yatarım herhalde!!!!!![]() |
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili farpali, bu pek güzelmiş, sanki saksıdan dev bir tarantula çıkacak gibi geldi ilk bakışta ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#282 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Vallahi geldi gibi ama ben yine de korkuyorum.Nasılsınız.Sevgi ve Saygılar. |
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çarşamba yağışlar varmış yine ..umarım uzun sürmez..Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bayılıyorum sizin saksı ceşitlerinize Sayın parpali Yılan kaktüsün bu ceşidini ebayda gördügümden beri her kaktüscüye soruyorum ama tabi bilmiyorlar siz nereden temin ettiniz cok güzel . |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılan kaktüs değil ama sarkıcı özelliği ile benziyor. Yanılmıyorsam türü Hildewintera. Güle güle yetiştirin, bu arada İkea'nın bu askılı saksılarına da pek yakışmış Ben de aynı saksıları beğenip almıştım, birinde Ceropegia woodi, diğerinde de Pachypodium var. |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene ,sokağımdaki çiçekçimden almıştım..henüz çiçeklerini görmedim.Bugün iğne ucu gibi bir tomurcuk gördüm..sanırım yakında göreceğim çiçeğinide... |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sayın selenn.. |
|
|
|
|
|
#295 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-01-2013
|
Kenarları tırtıklı olana bide spiral kaktüse bayıldım... |
|
|
|
|
|
#297 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepsi çok güzeller iyi günlerde büyütün Aman dikkat aynısından bende vardı fakat kök çürümesi oldu. ![]() http://www.agaclar.net/forum/1091191-post5.htm |
|
|
|
|
|
#298 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(..ne yaptıysam kurtaramadımm..çok üzgünüm |
|