![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Herkese merhaba, yine arayı uzatmışım. ![]() Baharın gelmesiyle beraber, çiçek eksiklerimi tamamlamaya giriştim hemen. Bir taşla iki kuş vurup geçen hafta sonu hem Alaçatı Yenilebilen Otlar Festivalini ziyaret ettim, hem de Urla'daki Ünal Kaktüs'e uğradım. ![]() İsmini henüz bulamadım. Rengi çok güzel. ![]() ![]() Bunlar da diğerleri.. ![]() Daha çok fotoğraf var ama küçültme yapmam gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2016
|
Sakdag sayfanizda paylastiginiz kaktüsleriniz çok güzel.En cok Güler atlas ve silvestir di sanirim dogru yazdiysam bu ikisine bayildim.Ben cok cicekli bitkileri seviyorum.Tığ ile yaptiginiz kaktüslerinizde bir harika.Bende tıg isi yapiyorum ama örneksiz yapamiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Balkondan görüntüler. kışı dışarda geçirdi hepsi korumasız, kendi hallerinde. Ön sıralardaki küçük echinopsisler Taner bey serasını kapatmadan önce aldığım değişik renkli echinopsisler. kimisinde tomurcuklar mevcut şu an. ![]() ![]() ![]() Epipyhllum frühlings gold.. Paul shirleyden aldığım atlaslardan çok fazla büyümedi. ilk kez açacak. Sarı olacak inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hoyalar kışı kapalı balkonda geçirdi ancak. Bunlar kalanlar, bir çoğu soğuğa dayanamadı. Ortalık çok kirli, balkon bahar moduna henüz geçemedi. Tüm bitkiler yıkanıp temizlenecek, havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|