View Single Post
Eski 25-06-2016, 12:32   #1112
sakdag
Ağaç Dostu

sakdag's Avatar

Giriş Tarihi: 26-09-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Sevgili Sakdag ellerine sağlık bütün bitkilerin birbirinden sağlıklı ve güzel gözüküyor. Özellikle Balıkkılçığı'nın rengi harika. Bendeki beyaz tür çok hoş kokuyor. Bordoda koku var mı merak ettim.

Bir Gecelik Gelin'i ben açtırmayı başaramadım. Senin ve diğer arkadaşların fotoğrafları ile avunup mutlu oluyorum.

Bu arada bu sene silvestrii nazlanmış anlaşılan, her sene çiçekleri coşar neredeyse gövde gözükmezdi. Silvestrii deyince aklıma gelen ilk isim Sakdag oluyor. Ellerine emeğine sağlık, hepsi birbirinden harika...
Pembe balık kılçığının kokusu muhteşem Sevgili Selenn.Bir çiçek bütün evi kokuya büründürüyor. Gece açıyor, sabaha solmuş oluyor çiçeği.

Silvestrii bu yıl toplu halde açmadı, şöyle bir kıpkırmızı görüntü yakalayamadım ancak daha az çiçekle açma periyodu uzundu. Toplu halde açtığında 15 günde bir şey kalmıyordu, bu sefer bir ay boyunca az çiçekli idare ettik. Halbuki bu yıl her zamankinden daha soğuk geçti -15leri gördü... Bitki bayağı yaşlandı, bundan kaynaklı da olabilir bilemiyorum.

sakdag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön