![]() |
|
![]() |
#1051 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Sakdağ delosperma hariç diğer üçlünün adını öğrenmem mümkün mü? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Yenigine, bol beğenilerinizi aldım. Çok teşekkür ederim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
O zaman çiçek açana kadar bekleyeceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Ağaç Dostu
|
Stapelia divaricata ancak açacak.İlk kez açacağı için merakla bekliyorum. ![]() Lepismium houlletianum, Paul Shirley'den almıştım. O da ilk kez açacak. 2 yıl oldu bana geleli. Bol tomurcuğu var. Rhipsalis türü olduğu için küçük çiçekleri var. Aşağı doğru bakan beyaz çiçeklerle donanacak inşallah. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Ağaç Dostu
|
Lithopsumun biri buruşmaya başlarken fikir değiştirip açmaya karar vermiş. Yarım yamalakta olsa açmışlar işte. ![]() ![]() Stepalia'nın çiçeği bugün açtı. Çiçeği yakından koklamak aklıma gelmedi, fotoğraf çekerken de koku duymadım. 1 tl iriliğinde bir çiçeği var, fazla gösterişli değil. ![]() Lepismium'da tomurcuklar epey belirginleşti. merakla bekliyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Sayın sakdag,en son resimdeki yılan kaktüsü çıldırmış olmalı hepside birbirinden güzeller maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Ağaç Dostu
|
Lepismium'un çiçeklerini ancak bu kadar açık yakalayabildim. İnternetteki görsellerde daha fazla açmış halleri var. Güneş batınca çiçekler kapanıyor. 2-3 günlük ömürleri var çiçeklerin. ![]() ![]() Bu arada bu bitkiye lav taşında bakıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Ama bu stapelia çok ama çok güzel, bayıldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-11-2014
|
Maşallah , maşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
Balkonunuz her zamanki gibi harika.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Ağaç Dostu
|
4 yıl sonra tohumdan yetişen adeium ilk çiçeğini açacak inşallah. Belli olan tek şey beyaz veya sarı renk olmadığı... Gerçek renk için beklemeye devam. ![]() Sedum palmerinin son hali. ![]() Aloe verada açtı. ![]() Hollandadan aldığım atlaslar çok çok hızlı olmasa istikrarlı şeklide büyümeye devam ediyor. Bakalım bu bahar çiçek görebilecek miyim? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Yine her zamanki gibi muhteşem balkonun tatlım, bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Ağaç Dostu
|
Sedum ya da sukulentlerle hic isim olmazdı. Bu basliktaki sayfalara bile girmezdim. Hangi ara sevmeye basladim, sukulent sayfalarını gezip fotografları gördükçe iç gecirmeye basladim bilmiyorum. Sayfanizdaki tum fotograflar harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Ağaç Dostu
|
Adeniumda son durum; dördüncü tomurcuk açmak üzere. Arkada kaldığı için görünmüyor. ![]() Soldaki ilk açan eski çiçek, sağdaki dün sabah açmıştı. Renk tonları arasındaki farka dikkat... ![]() 2 saksı adeniumum daha var, onlarda hiç açmadı henüz. ama tomurcuklanma yok şu an... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Ağaç Dostu
|
Echinopsis cajamarca ilk kez açacak, yavru ağzı bekliyorum rengini. birde miniş yavrusu var. ![]() Bu da başka bir tür, geçen sabah hava çok serindi ,işe giderken sulamıştım. ertesi gün baktım çatlamış. ![]() Sevgili Lusoari, bak bunu tanıdın mı... Daha yavruyken yavrulamaya başladı. ![]() Adeniumda son durum. ![]() orkide resmen çiçekten yıkılıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Ağaç Dostu
|
Güler atlasta tomurcukta ancak kabuklu bitle başımız dertte. ne yaparız nasıl kurtuluruz bilmiyorum. şu çiçeklenme bittikten sonra diş fırçasıyla dallarını tek tek yıkamayı düşünüyorum. ![]() Veeeeee.... Nihayet, balık kılçığında tomurcuk göründü bu sene. Bu pembe-bordo çiçeklisi galiba... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Sakdağ gözünüz aydın, balık kılçığı atlasınızı çok merak ettim çok zor açılan bir türmüş, çiçeklerini açmış halinin fotoğraflarını bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geçen yılki bu mesajım da olduğu gibi uyuz atlas Tele ann yine tomurcuk çıkarıp yine döktü tomurcuklarını... Neyse pek üzülmedim. Başka beklediğim güzel tomurcuklar var.... kendi bilir, ister açsın ister açmasın. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Ağaç Dostu
|
Güler atlasın bugünü... ![]() bu dal bir ay önce rüzgardan kopmuştu. tomurcuk suda büyüdü ve açtı. ![]() balık kılçığı tomurcuğu büyümeye devam... ![]() bu da sahibinde hiç açmamış atlas. ne renk açtığı belirsiz. İşin kötüsü annesi geçen kış ölmüş. Bu tek dal tek umudumuz artık. ![]() silvestrii çok neşeli değil bu sene... çiçekten yıkılmıyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|