![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Paskalya saksısı biraz daha renklenmiş... ![]() Ceropegia büyüme ve aynı zamanda çiçek açma dönemine girdi. Rhipsalislerden bir demet... ![]() Tele ann, bir parça daha büyümüş sanki. Bir atlas çiçeğinde tomurcuk görünmeye başlayıp açasıya kadar 2 ay geçiyor, Güler atlastan hesapladım. Sanırım daha bir ay bekleyeceğim... Allahım lütfen dökülmesin bu tomurcuk lütfen lütfen... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Tele ann, bir parça daha büyümüş sanki. Bir atlas çiçeğinde tomurcuk görünmeye başlayıp açasıya kadar 2 ay geçiyor, Güler atlastan hesapladım. Sanırım daha bir ay bekleyeceğim... Allahım lütfen dökülmesin bu tomurcuk lütfen lütfen... ![]() Eklenti 548466[/QUOTE] Amin diyelim sevgili sakdağ.İnşallah tomurcuk dökülmez de, bizler de o güzel çiçeğini görebiliriz ![]() Sukulent ve kaktüsleriniz hepsi çok güzeller. Daha önce hiç görmediğim bazılarını ilk defa sizde gördüm.Ellerinize sağlık, sevgiler... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sukulent ve kaktüsleriniz hepsi çok güzeller. Daha önce hiç görmediğim bazılarını ilk defa sizde gördüm.Ellerinize sağlık, sevgiler...[/QUOTE] Teşekkürler Sevgili Yağmur143, başarılı olamadığım birkaç tür kaldı. İnatlaşıyorum resmen bu türlerle. Bunlardan biri de avatarınızdaki pembe atlas. Şöyle 5-10 çiçekli açmış bir pembe atlasım olsun isterdim. Yine aynı şekilde aporocactus, çok sevdiğim ama aynı zamanda çok sinir olduğum bir tür. Defalarca edindim, arkadaşlarım gönderimde bulundular. Hep öldü hep öldü. Artık arıyorum kısmında aramaktan utanıyorum... Atlasın çiçek tomurcuğunu ilk gördüğümüzde eşimin ilk tepkisi ''dökülür bu oldu''. Umarım dökülmez. İşten geldiğimde paranoyakça her gün kontrol eder oldum tomurcuğu... Sakınmak- çöp-göz- batmak...... Anladınız işte, anlamlı bir cümle oluşturmak istemedim...![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maalesef olmadı, tomurcuk sararıp dökülmüş.... Gelecek bahara kaldı umudumuz.... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Geçen yılki bu mesajım da olduğu gibi uyuz atlas Tele ann yine tomurcuk çıkarıp yine döktü tomurcuklarını... Neyse pek üzülmedim. Başka beklediğim güzel tomurcuklar var.... kendi bilir, ister açsın ister açmasın. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler atlasın bugünü... ![]() bu dal bir ay önce rüzgardan kopmuştu. tomurcuk suda büyüdü ve açtı. ![]() balık kılçığı tomurcuğu büyümeye devam... ![]() bu da sahibinde hiç açmamış atlas. ne renk açtığı belirsiz. İşin kötüsü annesi geçen kış ölmüş. Bu tek dal tek umudumuz artık. ![]() silvestrii çok neşeli değil bu sene... çiçekten yıkılmıyor... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2016
|
Alıntı:
ne kadar süre geçti ? Sanirim buz çiçeği gibi çoğalıyor sürekli |